Macarlar Güngören'i Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Macarlar Güngören'i Ziyaret Etti

Güngören Belediyesi İstanbul AB’ye Hazırlanıyor Projesi’nde eşleşen Macaristan Pecs şehri yetkilileri Güngören’i ziyaret ettiler.

15.04.2015 15:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Güngören Belediyesi İstanbul AB'ye Hazırlanıyor Projesi'nde eşleşen Macaristan Pecs şehri yetkilileri Güngören'i ziyaret ettiler.

AB Üyesi ülke şehirleri ve İstanbul'un ilçe belediyelerinin katılımı ile gerçekleşen "İstanbul AB'ye Hazırlanıyor - Şehir Eşleştirme Programı" kapsamında eşleşen Güngören Belediyesi ve Macaristan Pecs Belediyesi ortak çalışma alanları için buluştu. Pecs Belediye Başkanı, Meclis Başkanı ve yetkililer Güngören Belediyesi'ne çalışma ziyaretinde bulundu.

İstanbul ziyaretlerini gerçekleştiren yetkililerle ortak yapılabilecek projelerin konuşulduğu bir toplantı organize edildi. Gelen misafirlere, bölgenin kültürel ve ticaret hacmi ile ilgili bir sunumlarla Güngören tanıtıldı. Ayrıca Güngören Kaymakamlığı, MESİAD, İSBAK,TEKDER, ÖNSİAD ile de çalışmalar gerçekleştiren yetkililer daha sonra Güngören Belediye Başkanı Şakir Yücel Karaman'ı ziyaret ettiler. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Macarlar Güngören'i Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement