Maceralarla Dolu Fantastik Roman Serisinin İlki - Son Dakika
Güncel

Maceralarla Dolu Fantastik Roman Serisinin İlki

Maceralarla Dolu Fantastik Roman Serisinin İlki

Helezon Kütüphane maceralarla dolu fantastik bir roman.

24.04.2014 10:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

HELEZON KÜTÜPHANE

Yamak

"Bizler gizemlerle dolu bir kütüphane gibiyizdir. Kendi sırrımıza ulaşabilmek için kendi kapımızdan geçip içeri girmemiz gerekir. Yapabileceğimiz tek şeyse o kapıyı çalmak ve açılacağı anı beklemektir."

Sakin bir günde, hiç kimsenin ummadığı bir anda, Helezon Kütüphane'nin altın gongu binlerce yıllık sessizliğini bozar. Gong tam üç kez çalar. Büyük bir panik başlar. Baş Kütüphaneci'nin iki yamağı gizemli bir şekilde ortadan kaybolmuştur. Yeni bir aday gerekmektedir. Genç Soe muhafızlar tarafından evinden zorla alınarak sırlarla dolu Helezon Kütüphane'ye götürülür. İtirazları fayda etmez, o seçilmiş olandır. Burada imtihan edilecektir. Önündeki 12 geceyi geçebilirse Baş Kütüphaneci'nin yeni yamağı olacak, kütüphanenin sırları ona da açılacaktır.

Ama Soe'nin iki büyük düşmanı vardır: Zamanın kötü efendisi Kal ve yardımcısı Hod! Onların amacı, ne pahasına olursa olsun Soe'ye engel olmak ve diğer tüm özgür ruhları kandırıp esir etmektir.

Helezon Kütüphane maceralarla dolu fantastik bir roman. Bir yandan insanın kendi sırlarını keşfetmesini ve sınırlarının ötesine geçmesini ardı arkası kesilmeyen bir aksiyonla anlatıyor. Diğer yandan sabır, isyan, kazanmak ve kaybetmek üzerine spritüel derinliğe sahip mesajlar veriyor. Okuyucuyu kahramanıyla beraber derin bir iç yolculuğa çıkarmayı ve gerçek düşmanın kim olduğunu sorgulatmayı başarıyor.

'HELEZON KÜTÜPHANE - YAMAK'
TEKNİK ÖZELLİKLER

Yazar: Evren Şener
Yayınevi: Hayykitap - 252
Kategori: Yaşasın Gençler 5
Türü: Roman
Birinci baskı: Nisan 2014
Sayfa sayısı: 192
Ebat: 13,5 x 19,5 cm
Fiyatı: 14 TL
ISBN: 978-605-5181-59-8
Barkod: 9786055181598

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Maceralarla Dolu Fantastik Roman Serisinin İlki - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement