"Yaşam Mücadelesiyle Birlikte Bir de Futbol Mücadelesi Veriyoruz" - Son Dakika
Yerel

"Yaşam Mücadelesiyle Birlikte Bir de Futbol Mücadelesi Veriyoruz"

Samsunspor Teknik Direktörü Altın, "Yaşam mücadelesiyle birlikte bir de futbol mücadelesi veriyoruz." dedi.

08.11.2014 21:57  Güncelleme: 22:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'da, teknik direktör Erhan Altın, sahalarında golsüz berabere kaldıkları Şanlıurfaspor maçına ilişkin, "Yaşam mücadelesiyle birlikte bir de futbol mücadelesi veriyoruz" dedi.

Altın, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, alınan bir puan nedeniyle üzüntü ve sevinç duygularını aynı anda yaşadığını belirterek, "İki takım da oyunu çirkinleştirmeden futbolun güzelliklerini sahaya yansıtmaya çalıştı. İki takımın da net pozisyonları var. Böyle güzel futbol oynanırsa biz onlara, onlar bize pozisyon verecek. Oyuncularımda biraz konsantrasyon eksikliği vardı. Girdiğimiz pozisyonları değerlendiremedik" diye konuştu.

"Futbol olumsuzluklarla dolu bir oyundur" diyen Altın, şöyle devam etti:

"Oyuncularımı kutluyorum çünkü maçı kazanmak adına tüm mücadelelerini sahaya yansıttılar. Çalışmaya devam edeceğiz. Biz bu ligin lokomotifiyiz, iyi futbol oynayan ve temposu olan takımız. Bunu neticeye yansıttığımızda taraftarlarımızı mutlu edeceğiz."

Ekonomik sıkıntı içinde olduklarını ve futbolcuların tek kuruş para almadan oynadığını dile getiren Altın, şöyle konuştu:

"Bu oyuncular bırakın sahaya çıkıp koşmayı, yürüyorsa bile onları tebrik etmek lazım. Biz yıkılmayız, bizim bu şehre, taraftara karşı bir sorumluluğumuz var ve bunu layıkıyla yerine getiriyoruz. Koskoca bir Samsunspor var ortada. Benim oyuncularım mesaj veriyor. Biz hala ölmedik, yaşam mücadelesiyle birlikte bir de futbol mücadelesi veriyoruz."

-Şanlıurfaspor cephesi

Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Cihat Arslan ise Samsunspor'un büyük bir camia olduğunu dile getirdi.

Samsunspor'un, sorunlarına karakteriyle cevap verdiğini vurgulayan Arslan, şunları söyledi:

"Samsunsporlu oyuncular her şeyini ortaya koydu. Dengeli bir maç oldu. Biz de cevap verdik ama maçın ikinci yarısında Samsunspor çok daha iyiydi. Çok direnç ve karakter gösterdiler. En çok şaşırdığım bu maçtan gol sesi çıkmamasıdır. İki takım da mutlak pozisyonlar buldu. İki takım da kazanabilir ve kaybedebilirdi. Belki de sonuç adaletli oldu. Bu ligde Samsunspor için de bizim için de alınan bir puan bile değerlidir."

Ligin ilk yarısında kendilerine bir hedef belirlediklerini kaydeden Arslan, "İlk yarı toplayacağımız puanlar çok önemli. Onun için belli bir puan bandı koyduk kendimize. Eğer o bandı yakalarsak ve devre arasında gerekli takviyeleri yaparsak o zaman 'biz de varız' diyebiliriz. Biz ligde ilk iki içine girebilmek için yarışıyoruz" diye konuştu. - Samsun

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 'Yaşam Mücadelesiyle Birlikte Bir de Futbol Mücadelesi Veriyoruz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement