"Son Dakikada Bulduğumuz Golle Kazandık" - Son Dakika
Spor

"Son Dakikada Bulduğumuz Golle Kazandık"

İstanbul Başakşehir Teknik Direktörü Avcı, "Mevcut oyuncuların ileri dönük neler yapabildiğini görme açısından büyük ders oldu." dedi.

02.12.2014 20:40  Güncelleme: 21:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Ziraat Türkiye Kupası D Grubu ilk haftasında MKE Ankaragücü'nü 3-2 yenmelerinin, organizasyona galibiyetle başlamaları açısından önemli olduğunu söyledi.

Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynanan maçın ardından düzenlenen basın toplantısına katılan Avcı, müsabakanın dengeli başladığını anlatarak, "İlk 20 dakika rakip kaleye hiç net şut atamadık. Arada küme farkı olmayan iki takım karşılaşıyormuş görüntüsü vardı. Hatta 20 ile 45. dakikalar arasında MKE Ankaragücü daha etkiliydi. Devre arasında biraz daha baskılı oynamamız gerektiğini söyledim. Baskının ardından 2 gol geldi. Sonrasında futbolun birtakım gerçeklerini yapmayınca rakibimiz 2 gol buldu. Son dakikada bulduğumuz golle de kazandık" diye konuştu.

MKE Ankaragücü karşısında ligde fazla forma giyemeyen oyunculara şans veren Avcı, kötü bir performans sergilediklerini vurgulayarak, "Böyle bir ortamda alternatif oyuncuların ritmlerini ve tempolarını kazanmak için baktığımızda, kötü performans gösterdik. Maçı kazanmak önemliydi. Mevcut oyuncuların ileri dönük neler yapabildiğini görme açısından da büyük ders oldu. Kupaya galibiyetle başlamak önemliydi. Takımımı ve MKE Ankaragücü'nü tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı.

MKE Ankaragücü cephesi

Başkent temsilcisinin teknik direktörü Mustafa Kaplan ise son dakika golüyle 3-2 kaybettikleri için üzgün olduklarını kaydetti.

Kaplan, maçı kazanabilecek pozisyonları yakaladıklarını belirterek, "Kaybettiğimiz için üzüldüm ama biz de kazanabilirdik. Maçın genelinde iyi oynadık. Bana göre İstanbul Başakşehir'den daha iyiydik. Pozisyonlar ürettik, iki şutumuz direkten döndü. Maçın hakkı beraberlikti ama son dakika golüyle mağlup olduk. Keşke berabere bitseydi, bizim çocuklar için moral olurdu" değerlendirmesinde bulundu.

Kulüp olarak zor bir süreçten geçtiklerini aktaran Kaplan, "MKE Ankaragücü olarak kupada belli bir yere gitme şansımız az. Kendi ligimizde de sıkıntılar yaşıyoruz. Transfer yasağımız, istifa eden başkanımız, grev yapan taraftarlarımız ve büyük bir borç altında olan kulübümüz var. Bana göre Ankaralı iş adamlarının 104 yıllık bu çınara destek olması gerek" şeklinde konuştu. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Spor 'Son Dakikada Bulduğumuz Golle Kazandık' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement