Maçın Ardından - Son Dakika
Güncel

Maçın Ardından

Manisaspor Teknik Sorumlusu Mutlu: "Maçı hak etmedik” Samsunspor Teknik Direktörü Altın: "Galip geldiğimiz için mutluyuz"

07.12.2014 18:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT 1. Lig'de sahasında Samsunspor'a 3-1 yenilen Manisaspor Teknik Sorumlusu Dilaver Mutlu, kötü bir oyunla maçı kaybettiklerini söyledi.

Mutlu, maçın ardından yaptığı açıklamada, 3-4 haftadır iyi oynayan, mücadele eden ve savaşan bir takım olduklarını fakat bu karşılaşmada beklenen oyunu sergileyemediklerini belirtti. Akhisar Belediyespor ile oynadıkları kupa maçında sergilenen futbol ve mücadelenin kendilerini umutlandırdığını ifade eden Mutlu, "Fakat bugün çok kötü bir futbol oynadık. Maçı hak etmedik. Samsunspor bizden çok daha iyi mücadele etti. Kendilerini kutluyoruz. Eksikliklerimizi gidermek için çalışacağız" dedi.

-Samsunspor Cephesi

Samsunspor Teknik Direktörü Erhan Altın ise sahalarında aldıkları mağlubiyetin ardından, bu galibiyete ihtiyaçları bulunduğunu belirterek, "Futbolcularımı kutluyorum. Galip geldiğimiz için mutluyuz. Bu galibiyeti buralara kadar gelerek bizi yalnız bırakmayan, her konuda desteğini esirgemeyen taraftarıma armağan ediyorum" diye konuştu. - Manisa

Kaynak: AA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement