Maçın Ardından - Son Dakika
Spor

Maçın Ardından

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Akçay: "Bizim için şanssız bir geceydi" Gençlerbirliği Teknik Sorumlu Şensoy: "Maçın hakkı bence beraberlikti"

13.12.2014 19:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Süper Toto Süper Lig'de sahasında Gençlerbirliği ile 1-1 berabere kalan Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, "Bizim için şanssız bir geceydi" dedi.

Mustafa Reşit Akçay, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, puanı aynı olan iki takımın sahada mücadele ettiğini belirtti.

Maçın ilk yarısında biraz geride oynadıklarını, ikinci yarı futbol adına her türlü eylem ve taktik çalışmayı sahaya yansıttıklarını dile getiren Akçay, "3 maç öne geçtiğimiz halde maçı kapatamadık. Bireysel hataları takım hatasına dönüştürdük. Gol pozisyonu haricinde pozisyonu olmayan bir takımdı. Bir pozisyonda golü buldular. Tebrik ediyorum" dedi.

Akhisar Belediyespor için şansız bir gece olduğunu söyleyen Mustafa Reşit Akçay, "İnşallah çabalarımızın sonuçlarını alırız. Takdir Allah'ın. Bu ligde puan değerli. Bizim için uzun zamandır 3 puan alamadığımız için üzücü" dedi.

Gençlerbirliği cephesi

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Naci Şensoy ise Akhisar Belediyespor'un ligde pozitif futbol oynayan, iyi futbolculardan kurulu, oturmuş bir oyun felsefesine sahip takım olduğunu söyledi.

Lige fırtına gibi giren, sonraki maçlarda 3 beraberlik alan Akhisar Belediyespor'un yaşadığı özgüven kaybı üzerine plan yaptıklarını kaydeden Şensoy, şöyle konuştu:

"Maça her iki taraf da kontrollü başladı. İkinci yarı biraz daha oyunda baskı kuran Akhisar Belediyespor golü de buldu. Golün ardından oyuna iyi reaksiyon verdik, oyuna iyi bir reaksiyon veren oyun ortaya koyduk. Maçın hakkı bence beraberliktir. Bence son dakikada bariz bir penaltımız verilmedi. Hakemlere şu tavsiyede bulunmak istiyorum. 90. dakika da 90 dakikanın içinde bir dakikadır. Eğer 25. ya da 37. dakikada aynı şeyi görüyorsan bilinçaltında '90. dakikadadır' diye bunu vermiyorsan, bunu senin acemiliğine bağlarız." - Manisa

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Maçın Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement