Maçın Ardından - Son Dakika
Yerel

Maçın Ardından

Gençlerbirliği Antrenörü Şensoy: "Hem maçı hem de gençleri kazandığımız için mutluyuz" Torku Konyaspor Teknik Direktörü Kocaman: "Umarım bu dönem kısa sürer"

16.12.2014 20:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gençlerbirliği Antrenörü Naci Şensoy, "Hem maçı hem de gençleri kazandığımız için mutluyuz" dedi.

Naci Şensoy, Ziraat Türkiye Kupası H Grubu 2. maçında Torku Konyaspor'u 2-0 yendikleri karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamada, genç bir kadroyla mücadele ettiklerini belirterek, "Genç futbolcularımızı görme fırsatı bulduk. Hem maçı hem gençleri kazandığımız için mutluyuz, Bir teknik ekip için bundan iyisi olmaz' diye konuştu.

Kupanın ilk maçında "koşullardan dolayı zor" Cizrespor deplasmanından da 3 puan aldıklarını hatırlatan Şensoy, "Kupadaki ikinci maçımızda güzel futbolla 3 puan aldık. Bu galibiyetin rakibimizle cumartesi günü ligde oynayacağımız maçta bize moral olmasını umuyoruz. Ligde de mutlu olan taraf biz olmak istiyoruz" ifadesini kullandı.

Torku Konyaspor cephesi

Torku Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, oynadıkları son iki maçta kalelerine gelen ilk topların golle sonuçlandığını belirterek, "Umarım bu dönem kısa sürer" dedi.

Gençlerbirliği ile 4 günde 2 defa karşılaşacaklarına dikkati çeken Kocaman, şunları kaydetti:

"Kupada bir üst tura geçmeyi hedeflerken kullanabileceğimiz, alternatif oyuncu sayısını da artırmayı hedefliyoruz. Bu anlamda güzel şeyler oldu ama maçın sonucu istediğimiz gibi olmadı. Karşılaşmada girilen pozisyonları rakibimiz golle sonuçlandırdı ama biz bunu yapamadık." - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Maçın Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement