"Ligde Oynama Şansı Bulamayan Oyunculara Yer Verdik" - Son Dakika
Yerel

"Ligde Oynama Şansı Bulamayan Oyunculara Yer Verdik"

Kardemir Karabükspor Yardımcı Antrenörü Orhan Çıkırıkçı, "Ligde oynama şansı bulamayan oyunculara yer verdik." dedi.

17.12.2014 19:38  Güncelleme: 19:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ziraat Türkiye Kupası D Grubu'nda, sahasında İstanbul Başakşehir ile 2-2 berabere kalan Kardemir Karabükspor'un yardımcı antrenörü Orhan Çıkırıkçı, ligde şans bulamayan oyuncuların iyi mücadele ettiğini söyledi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısına katılan Çıkırıkçı, İstanbul Başakşehir'i tebrik ederek, "Ligde oynama şansı bulamayan oyunculara yer verdik. İyi bir performans gösterdiler. Erkan Kaş'ın bileğinde eski sakatlığıyla ilgili bir sorun var. Aynı şey Emre Özkan'da da var. Bileklerinde biraz problemler var ama hafta sonuna kadar iyileşeceklerine inanıyorum" ifadesini kullandı.

İstanbul Başakşehir cephesi

İstanbul Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı da maçı kazanmak istediklerini ancak başaramadıklarını belirtti.

Avcı, ligde oynayan ilk 11 oyuncularını İstanbul'da bıraktıklarını, zaman zaman sakat veya cezalı futbolcuların yerine oynattıkları oyuncularla sahaya çıktıklarını anlattı.

Teknik direktör Avcı, şöyle konuştu:

"Onların da maç oynaması açısından son derece önemliydi. Bugün iyi oynadık diye düşünüyorum. İyi bir müsabaka oldu. Oyunu biraz daha elimizde tuttuk. Verdiğimiz pozisyonlar veya yediğimiz goller, rakip sahada oynarken basit top kayıplarıyla geniş alanda yakalandığımız pozisyonlardan kaynaklandı. İkinci golde bir eksik yakalandık, oyuncumuz sakatlanmıştı. Güzel geri dönüşler yaptılar. Oyun iki takım adına keyifliydi. İki takım oyuncularını da tebrik ediyorum." - Karabük

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 'Ligde Oynama Şansı Bulamayan Oyunculara Yer Verdik' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement