Maçın Ardından - Son Dakika
Güncel

Maçın Ardından

Antalyaspor Teknik Direktörü Mandıralı: "Çok önemli bir maçı kazandık" Kayserispor Teknik Direktörü Seçme: "Özellikle ikinci yarıda iyi bir futbol oynayarak mağlup olduk"

20.12.2014 18:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT 1. Lig'de sahasında Kayserispor'u 2-0 yenen Antalyaspor'un teknik direktörü Hami Mandıralı, "Çok önemli bir maçı kazandık" dedi.

Mandıralı, maçtan sonra katıldığı basın toplantısında, çok zorlu bir maç oynadıklarını belirterek, rakipleri Kayserispor'u yendikleri için emeği geçen tüm ekibi kutladığını söyledi.

Sahada zaman zaman güzel şeyler, zaman zaman da kendilerine yakışmayan şeyler yaptıklarının dile getiren Mandıralı, "Hep soruluyor, 'Takım ikinci yarı niye geri çekiliyor' diye. Takım psikolojik olarak etkileniyor ve rakip biraz baskı yapınca öyle bir algı ortaya çıkıyor ama bunu değiştireceğiz. Değiştirmek zorundayız. Çok önemli bir maçı kazandık. Oyuncularım müthiş özverili oynadılar. Müthiş bir skorla rakibimizi yendik. Mutlu bir hafta geçireceğiz" diye konuştu.

Mandıralı, Antalya kentinin takımının Süper Lig'de olması gerektiğini dile getirerek, sahalarında kaybettikleri Alanyaspor maçında yapılan çirkin tezahüratların takımı olumsuz etkilediğini ifade etti.

Kayserispor cephesi

Kayserispor Teknik Direktörü Ertuğrul Seçme ise zorlu bir mücadele olduğunu ifade ederek, iki takımın da zaman zaman iyi futbol oynadığını söyledi.

"Özellikle ikinci yarıda iyi bir futbol oynayarak mağlup olduk" diye konuşan Seçme, sakat oyuncuları, Nobre'nin oyundan çıkması ve Okay'ın kırmızı kart görmesinin dengeleri bozduğunu diye getirdi.

Seçme, 11'e 11 oynansaydı müsabakanın farklı neticeyle bitebileceğini vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Hakem Özgür Yankaya da tüm takdir haklarını ev sahibi takımdan yana kullanınca, ortaya bu mağlubiyet çıktı. Kayserispor ancak bu şekilde yenilebilirdi. Maalesef mağlup olduk ama lig devam ediyor. Önümüzde daha uzun bir süreç var. Kayserispor layık olduğu Süper Lig'e eninde sonunda çıkacaktır." - Antalya

Kaynak: AA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement