Maçın Ardından - Son Dakika
Spor

Maçın Ardından

Torku Konyaspor Teknik Direktörü Kocaman: "Oyun bitti bitecek derken istemediğimiz bir sonuçla karşı karşıya kaldık" Bursaspor Teknik Direktörü Güneş: "Kazanmayı hak ettik, mutluyuz"

23.01.2015 22:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Torku Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, son saniyelerde yedikleri golle 3-2 kaybettikleri Bursaspor maçına ilişkin "Oyun bitti bitecek derken istemediğimiz bir sonuçla karşı karşıya kaldık" dedi.

Kocaman, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, Bursaspor maçının takımın ö zgüvenini tazelemek ve ikinci yarıya iyi bir başlangıç yapmak için önem taşıdığını söyledi.

Kocaman, Bursaspor'un formda bir takım olduğunu ve güçlü oyuncularının bulunduğunu dile getirdi.

Maçta 60-65 dakikalık periyodun takımı adına son derece iyi gittiğine dikkati çeken Kocaman, şöyle devam etti:

"İlk yarının sonunda 2-1'lik bir skorla soyunma odasına gittik. Bu bizi tekrar maçın içine çekti. İkinci yarıya yüksek bir arzuyla başladık. İkinci yarının ilk iki dakikasında yine yüzde yüz 2 gol kaçırdık. Hemen arkasından 50. dakikada beraberliği sağladık. Beraberlikten sonra oyunu tutmayı başardık. Galibiyeti çok arzuladık ancak 60, 65. dakikadan sonra oyun Bursaspor'un tarafına geçmeye başladı. Karşılaşmanın son 20-25 dakikalık bölümünü Bursaspor sahamıza gelerek oynadı. Bunun sonucunda da skora daha yakın gözüküyorlardı. Oyun bitti bitecek derken istemediğimiz bir sonuçla karşı karşıya kaldık."

Transfer konusuna da değinen Kocaman, "Takımdaki kalite derinliğini arttırmaya ihtiyacımız var. Bu bir gerçek. Bugünkü maç aslında bunun çok net örneklerinden bir tanesiydi" ifadesini kullandı.

Bursaspor cephesi

Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, saha ve ambiyansın çok güzel olduğunu, tribünün sahaya çok güzel yansıdığını ifade etti.

Torku Konyaspor'un iyi bir takım olduğunu aktaran Güneş, "Beşiktaş ile oynadığı maçta siyah-beyazlıları sahasına hapsetmişti. O maçı şanssız kaybetti. Bugün de bizi hapsetmeye çalıştı. Zaman zaman bunu başardılar ancak biz de çok iyi cevap verdik" diye konuştu.

Güneş, seyircilerin kimin kazanacağı belli olmayan ve heyecanlı bir maç izlediğini vurgulayarak, şunları söyledi:

"2-0'dan sonra oyunun kontrolünü tutamadık. Yediğimiz gollerden sonra rakibi daha iyi hale getirecekken, 60. dakikadan sonra oyuna ağırlığımızı koyduk. İlk bölümlerde hakem ve tribün etkisinden kaynaklanan bir gerginlik vardı. O zamanlar oyun formatının gerisinde kaldık. Buna rağmen kaybetmeyi hak etmedik. 2-2'den sonra Harun Tekin'in bir pozisyonu vardı. Onu yeseydik sıkıntı olabilirdi. Kazanmayı hak ettik, mutluyuz." - Konya

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Maçın Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement