Maçın Ardından - Son Dakika
Spor

Maçın Ardından

Fenerbahçeli futbolcu Kuyt: "En önemlisi takımın performansı. Takım olarak harika bir maç çıkardık" Sarı lacivertli oyuncu Diego: "Verdiğim katkıdan dolayı çok mutluyum"

24.01.2015 22:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında Kasımpaşa'yı 3-0 yenen Fenerbahçe'nin 2 golüne imza atan Dirk Kuyt, takım olarak başarılı bir oyun ortaya koyduklarını söyledi.

Müsabakanın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan Dirk Kuyt, attığı 2 golün hatırlatılması üzerine, "En önemlisi takımın performansı. Takım olarak harika bir maç çıkardık. Birçok mükemmel pasın ardından gelen gollerdi. İkinci yarı başlangıcı açısından bizim için çok güzel oldu" dedi.

Kendilerine inandıklarını ve daha da gelişeceklerini düşündüklerini vurgulayan Hollandalı oyuncu, "Fenerbahçe, profesyonellerden oluşan bir takım. Biz başarıya açız. Antalya'da iyi çalışmamız gerektiğini biliyorduk. Taktikler hakkında konuşmamız gerektiğini de biliyorduk. İlk yarıdaki Fenerbahçe'nin üstüne kattığımızı herkese gösterdik. Biz şampiyon olmak zorundaysak, iyi mücadele etmeli ve çalışmalıyız. Bugün birbiri için çalışan bir takım vardı. Bireysel olarak değil, takım halinde gol atmak isteyen bir takım vardı" değerlendirmesinde bulundu.

Diego: "Verdiğim katkıdan dolayı mutluyum"

Emre Belözoğlu'nun yokluğunda Kasımpaşa karşısında 90 dakika süre alan sarı-lacivertli oyuncu Diego Ribas, takımına verdiği katkıdan memnun olduğunu söyledi.

Kasımpaşa maçını kazandıkları için öncelikle mutlu olduğunu dile getiren Diego, "Verdiğim katkıdan dolayı çok mutluyum. Bu maç için kamp döneminde iyi hazırlandım. Ekip olarak iyi hazırlandık ve bu sonuç ortaya çıktı" ifadelerini kullandı.

Türkiye'ye alışmaya başladığını anlatan Brezilyalı futbolcu, "Belki başta uyum sorunu yaşadım ancak işler yolunda gitmeye başladı. Doğal akış içinde işler daha da iyiye gidecektir diye düşünüyorum" şeklinde konuştu.

- Selçuk: "İyi bir oyunla net bir galibiyet aldık"

Fenerbahçeli futbolcu Selçuk Şahin, Spor Toto Süper Lig'de deplasmanda 3-0 kazandıkları Kasımpaşa maçında iyi bir oyun sergilediklerini söyledi.

Karşılaşmanın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Selçuk, iyi bir kamp döneminin ardından ilk maçlarını kazandıklarını dile getirerek, "Çok iyi bir oyunla net bir galibiyet aldık. Çok iyi bir sahada oynadık. Umarım ligde bütün sahalar böyle olur. Oyunu güzelleştiriyor. Takımın havası çok iyiydi ve böyle bir sonuç ortaya çıktı" dedi.

Ligin ilk bölümünde takımların puan olarak birbirine yakın olduğunu aktaran tecrübeli futbolcu, "Rakiplerimizle çok az puan farkı var. Herkes çok iddialı. Biz de iddiamızı göstermek için her maçtan 3 puanla ayrılmak istiyoruz. Çok fire vermemek lazım. Sezon sonunda şampiyonluğu kazanan ekip olarak 4. yıldızı takmak istiyoruz" şeklinde konuştu.

Selçuk, karşılaşmada iki asist yapan Diego'nun çok istekli bir kamp dönemi geçirdiğini anlatarak, "Kampta bunları yapabileceğini göstermişti. Bugün çok iyi oynadı. Umarım böyle devam eder. Onun gibi bir oyuncuya ihtiyacımız var. Her oyuncuya olduğu gibi" ifadelerini kullandı.

Webo: "Zor bir takıma karşı kazandık"

Sarı-lacivertlilerin Kamerunlu futbolcusu Pierre Webo, iyi oynayarak 3 puanı kazandıklarını dile getirdi.

Webo, sakatlığını geride bıraktığı için kendi adına da mutlu olduğunu kaydederek, "Kasımpaşa gibi zor bir takıma karşı 3 puan aldık. Hep birlikte iyi oynadık. Bu ailenin üyesi olarak takıma fayda sağlamak istiyorum. Bu şekilde yoluma devam edip, hedeflerimize ulaşabilmek için katkı sağlamak istiyorum" şeklinde konuştu.

Diego'nun son üç maçtır iyi bir performans gösterdiğini belirten Kamerunlu futbolcu, sarı-lacivertlilerin bir başka forvet oyuncusu Emenike hakkında ise "Takım için çalışıyor her zaman. Bu akşam da takım için çok fazla şey yaptı. Her forvet oyuncusu gibi takım için çalışmaya devam ederse gollerin geleceğini düşünüyorum. Aynı zamanda Kuyt'ı da tebrik ediyorum attığı goller için" diyerek sözlerini tamamladı. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Maçın Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement