Maçın Ardından - Son Dakika
Spor

Maçın Ardından

Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, "İyi top oynadığımızı ve oyuncuların arkadaşlık havalarının daha da güçlendiğini düşünüyorum" dedi.

15.03.2015 20:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, "İyi top oynadığımızı ve oyuncuların arkadaşlık havalarının daha da güçlendiğini düşünüyorum" dedi.

Çebi, 5-1 kazandıkları Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor maçı sonrasında yaptığı açıklamada, kendileri açısından zor bir maçı geride bıraktıklarını belirterek, "Bizim için önemli bir maçtı ve kırılma noktasıydı. Çocukların buna ihtiyacı vardı. İyi top oynadığımızı, oyuncuların arkadaşlık havalarının daha da güçlendiğini düşünüyorum. Bu bizi daha da mutlu etti" diye konuştu.

Kulüp basın sözcüsü Metin Albayrak ise çok keyifli bir maç olduğunu, bu keyfi yaşatan futbolculara ve teknik ekibe teşekkür ettiklerini söyledi.

Taraftarların harika bir atmosfer yarattığının altını çizen Albayrak, şöyle devam etti:

"Taraftarlara da teşekkür ediyoruz. Burası gerçekten deplasman değil, Beşiktaş'ın evi. İstanbul'a lider olarak dönüyoruz. Bu bizim için çok önemliydi. Oyuncularımız özgüven kazandı. Buradan Osmanlıspor Kulübü Yönetim Kuruluna, Ahmet Gökçek ve arkadaşlarına teşekkür ediyoruz. Bizi çok iyi ağırladılar."

Sadece bir maç kazandıklarını, şampiyon olmadıklarını dile getiren Albayrak, "Önemli olan, bunu sezon sonuna kadar götürmek ve sezon sonunda şampiyon olmak" dedi.

"Hiç havaya girmeden, ayaklarımız yere basarak her maça daha konsantre çıkacağız" diyen Albayrak, "Tüm maçlarımızı kazanıp şampiyon olmak istiyoruz. Taraftarımıza sesleniyorum, onlarsız biz bir hiçiz ancak kötü tezahürata tribün kapatılıyor. Bu yüzden takımımızı sonuna kadar destekleyelim. Camia olarak kol kola yürüyelim. Club Brugge maçında artık kendimizden ziyade Türkiye'yi temsil ediyoruz. 70 bin taraftarın önünde kazanıp, ardından Fenerbahçe maçından alnımızın akıyla çıkacağız. Bundan sonra çok daha iyi bir Beşiktaş göreceğinize söz veriyorum" şeklinde konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Maçın Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement