Maçın Ardından - Son Dakika
Yerel

Maçın Ardından

PTT 1. Lig'de Karşıyaka'yı 2-1 yendikleri maçın ardından şampiyonluk kupasına kavuşan Kayserispor'da teknik direktör Cüneyt Dumlupınar, bu mutlu sonu hak ettiklerini söyledi.

17.05.2015 23:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT 1. Lig'de Karşıyaka'yı 2-1 yendikleri maçın ardından şampiyonluk kupasına kavuşan Kayserispor'da teknik direktör Cüneyt Dumlupınar, bu mutlu sonu hak ettiklerini söyledi.

Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında, büyük bir mutluluk yaşadıklarını aktaran Dumlupınar, "Kulüp olarak geçen seneden beri büyük acılar çektik. Hep ifade ediyorum 3 Mayıs günü Eskişehir'de Eskişehirspor'u yenmemize rağmen PTT 1. Lige düştük. Bu sene de 1 yıl sonra 4 Mayıs günü layık olduğumuz Süper Lige çıktık. Hepimizin hak ettiği bir şampiyonluk elde ettik. Bizi destekleyen herkese teşekkür ediyorum ama 4. haftadan beri arkamda dağ gibi duran Süleyman Hurma'ya çok teşekkür ediyorum" dedi.

Karşıyaka cephesi

Karşıyaka Teknik Sorumlusu Rıza Tuyuran ise Kayserispor'u şampiyonluğundan dolayı tebrik etti.

Kayserispor'a Spor Toto Süper Lig'de başarılar dileyen Tuyuran şunları kaydetti:

"Bizim açımızdan önemli olan genç arkadaşlarımızın nasıl performans göstereceğiydi. Oldukça iyi geçtiğini düşünüyoruz. Tecrübemiz ve fizik gücümüz yeterli değil ama gençlerden 4-5 oyuncumuz vardı. Oldukça da memnunuz. Artık 1 maçımız kaldı orada da bu arkadaşlarımızı değerlendireceğiz. Artık önümüzdeki senenin planlamasına geçmek durumundayız."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Maçın Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement