Maçın Ardından - Son Dakika
Yerel

Maçın Ardından

PTT 1. Lig'de Adanaspor'a sahasında 3-0 yenilen Kayseri Erciyesspor'un teknik sorumlusu Mustafa Şimşek Özkeş, "Bugün yine kaybettik, iyi gitmiyoruz.

03.10.2015 23:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT 1. Lig'de Adanaspor'a sahasında 3-0 yenilen Kayseri Erciyesspor'un teknik sorumlusu Mustafa Şimşek Özkeş, "Bugün yine kaybettik, iyi gitmiyoruz. İnşallah düzeleceğiz" dedi.

Özkeş, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, seyircilerinin önünde kaybetmenin üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi.

Adanaspor karşısında da kötü gidişi durduramadıklarını vurgulayan Özkeş, milli maç arasını en iyi şekilde değerlendireceklerini belirtti. Özkeş, yeni bir oluşum içinde olduklarına işaret ederek, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Lige gençlerle başladık, aramıza daha sonra tecrübeli oyuncular katıldı. Bizim esas sorunumuz sonradan aramıza katılan oyuncuların fizik olarak yetersiz olmaları. Onlara özel programlar hazırladık ona göre hazırlanıyorlar. Bu yüzden sıkıntılar yaşıyoruz. Yediğimiz gollerde hep bireysel hata var. Bugün yine kaybettik, iyi gitmiyoruz. İnşallah düzeleceğiz."

Bugüne kadar hiç hakemi eleştirmediklerini dile getiren Özkeş, "Ancak bugün canımız yandı. Otursunlar seyretsinler. Bu şekilde olmaması lazım. Kırılma noktalarında çok basit düdük çalıyorlar. Bu mağlubiyeti hakeme bağlamak istemiyoruz ama canımız yanıyor" ifadelerini kullandı.

Adanaspor cephesi

Adanaspor Teknik Direktörü Eyüp Arın ise deplasmanda önemli galibiyet aldıklarını kaydetti.

Milli maç arasına moralli girdiklerini vurgulayan Arın, "Çok zor maç olacağının bilinci içerisindeydik. Maça temkinli başladık ama kazanmayı bildik. Oyuncularımızı tebrik ediyor, onların alınlarından öpüyorum" diye konuştu.

Arın, kulübün sadece başkanın gayretleriyle ayakta kaldığını, buna rağmen milli takımlara oyuncu göndermeyi başardığını belirterek, Adana'nın ileri gelenlerden takımlarına destek olmalarını istedi.

Kaynak: AA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement