Maçın Ardından - Son Dakika
Spor

Maçın Ardından

Spor Toto Süper Lig'de Gençlerbirliği'ni deplasmanda 1-0 yenen Fenerbahçe'nin teknik direktörü Vitor Pereira, galibiyeti hak ettiklerini söyledi.

20.12.2015 23:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Süper Lig'de Gençlerbirliği'ni deplasmanda 1-0 yenen Fenerbahçe'nin teknik direktörü Vitor Pereira, galibiyeti hak ettiklerini söyledi.

Pereira, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, karşılaşmanın başından sonuna kadar üstün bir görüntü sergilediklerini belirterek, "Takımımız bu akşam galibiyetle ayrılmak için sahada çok güçlü bir görüntü sergilemek mecburiyetindeydi. Bunu da yaptığımızı düşünüyorum. Baskılı oyunumuzu oynamayı başardık. Rakibimizin kendi oyununu oynamasına kesinlikle izin vermedik" diye konuştu.

Çok fazla gol pozisyonuna girdiklerini vurgulayan Portekizli teknik adam, "Agresif ve baskılı oynadık. Bir gol attık ve bu akşam hak ederek galibiyetle ayrılıyoruz. Bu akşam çok güçlü olmak zorundaydık ve o şekilde kazandık" değerlendirmesinde bulundu.

Pereira, sahada büyük bir ruhu olan kulübü temsil ettiklerini kaydederek, "Büyük bir ülkede yaşamaktayız. Böyle bir ülkede, böyle büyük bir ruhu olan, tutkularla yaşayan takım, çok daha fazla saygıyı hak ediyor. Şu ana kadar gördüğümüz saygıya kıyasla" ifadelerini kullandı.

Portekizli çalıştırıcı, maç değerlendirmesinin ardından soru almadı.

Öte yandan, Gençlerbirliği maçında bu sezon 4. kez sarı kart gören Fenerbahçeli futbolcular Fernandao ve Nani, ligin 17. haftasındaki Medicana Sivasspor maçında cezalı duruma düştü.

Gençlerbirliği cephesi

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mustafa Kaplan ise "Yediğimiz bireysel hata golüyle mağlup olduk" dedi. Kaplan, hafta boyunca Fenerbahçe'yi analiz ettiklerini dile getirerek, şöyle devam etti:

"Fenerbahçe'nin beklerinin hücuma destek verdiğini biliyorduk. Ama nitekim yaptığımız bireysel hata bize pahalıya patladı. Üçüncü bölgede istediğimiz oyunu ve üretkenliği yapamadık. Sonuçta mağlup olduk. En azında bir puan düşünüyorduk. Yediğimiz bireysel hata golüyle de mağlup olduk."

"Bu takım ayağa kalkacaktır" diyen Kaplan, "Gençlerbirliği büyük bir camia. Devre arasına bir maçımız kaldı. Oturup önümüze bakarak ne gibi transferler, hamleler yapacağımızı başkanımız ve yönetim kurulumuzla karar vereceğiz" şeklinde konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Maçın Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement