Maçın Ardından - Son Dakika
Yerel

Maçın Ardından

Ziraat Türkiye Kupası E Grubu'nda Kastamonuspor 1966'yı 2-1 mağlup eden Galatasaray'ın teknik direktörü Mustafa Denizli, "Dünyanın her yerinde kupada sürprizler yaşanır. Bugün öyle bir sürprizi yaşamamak için ayrıca mücadele ettik" dedi.

23.12.2015 18:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ziraat Türkiye Kupası E Grubu'nda Kastamonuspor 1966'yı 2-1 mağlup eden Galatasaray'ın teknik direktörü Mustafa Denizli, "Dünyanın her yerinde kupada sürprizler yaşanır. Bugün öyle bir sürprizi yaşamamak için ayrıca mücadele ettik" dedi.

Denizli, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, maçın kendileri için hem enteresan hem de mutluluk verici olduğunu söyledi.

Her maçın zorluğunun bulunduğunu dile getiren Denizli, "Bu da kayıpsız geçme düşüncesiyle başladığımız bir maçtı. Neticede kayıpsız geçtik. Zorlandığımız oldu, çok kısa süreli iyi yaptıklarımız oldu. Uzun süreli hatalarımız oldu. Neticede bu maçlar, benim önümüzdeki günlerde vereceğim kararlarla çok yakından alakalıdır" ifadelerini kullandı.

Tecrübeli teknik adam, kupa maçlarının sürprizlere açık olduğunu vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Dünyanın her yerinde kupada sürprizler yaşanır. Bugün öyle bir sürprizi yaşamamak için ayrıca mücadele ettik. Karşımızda düşündüğümden daha yukarıda bir Kastamonuspor 1966 vardı. Çizgisinden daha düşük bir takımım vardı. Her şeye rağmen tecrübemiz, oyunda zaman zaman ortaya koyduğumuz tek paslı hücum denemeleri, bizim için etkili oldu ve golü getirdi. Neticede zevkli bir maç oldu. Berabere kalsaydık da grupta asla hedefimiz sekteye uğramazdı. Biz bu grupta düşündüğümüzü yapacağımızı biliyoruz."

Denizli, devre arasında takıma takviye yapacaklarını, bazı oyuncularla da yollarını ayıracaklarını bildirdi.

Kastamonuspor 1966 cephesi

Kastamonuspor 1966 Teknik Direktörü Ahmet Duman, iyi oynadıkları maçı kaybettikleri için üzgün olduklarını dile getirdi.

Mağlubiyeti hak etmediklerini vurgulayan Duman, şunları söyledi:

"Oyuncularım maçın başından sonuna kadar kazanma azmi içinde mücadele etti. Zaman zaman Galatasaray'ı çok zor durumlara düşürdük. Kaçan çok sayıda gol pozisyonumuz var. Atsaydık, maçı galip bitirebilirdik. Hakem arkadaşımızın verdiği yanlış kararlar maça ortak olmamızı engelledi. Son golü neden iptal etti, bir anlam veremedik. Penaltı pozisyonunu çok iyi göremedik ama bize söylenen penaltı olmadığı yönünde. Sonuç olarak taraftarlarımızı sevindiremedik ama oynadığımız futbolla gurur duymalarını sağladık."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Maçın Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement