Maçın Ardından - Son Dakika
Spor

Maçın Ardından

Fenerbahçe'nin Danimarkalı futbolcusu Simon Kjaer, Spor Toto Süper Lig'de ilk yarısının son haftasında Medicana Sivasspor karşısında aldıkları 2-1'lik galibiyetin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

28.12.2015 23:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe'nin Danimarkalı futbolcusu Simon Kjaer, Spor Toto Süper Lig'de ilk yarısının son haftasında Medicana Sivasspor karşısında aldıkları 2-1'lik galibiyetin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Karşılaşmanın ardından yayıncı kuruluş Lig TV'ye açıklamada bulunan Kjaer, maçta gol attığı için mutlu olduğunu belirterek, "Bugün en önemlisi galip gelmekti. Maçı çok daha önce de koparabilirdik. Çok fazla gol kaçırdık ama iyi oynadık. Bu akşam galibiyetin mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.

Danimarkalı futbolcu, karşılaşmada çok sayıda gol pozisyonu bulduklarını dile getirerek, "Çok sayıda pozisyona giriyoruz ama zaman zaman bu pozisyonlarda şansızlık yaşayabiliyoruz. Bugün rakibin de hakkını vermek gerekir. Defansif anlamda iyi oynadılar. Futbolun doğası gereği zaman zaman gol atmakta zorlanırsınız. Aslında yediğimiz gol komik bir goldü. Ancak 3 puanı aldık ve en önemlisi de buydu" diye konuştu.

Spor Toto Süper Lig'in seviyesinin üst düzel olduğunu anlatan Simon Kjaer, "Çok heyecanlı bir ligde oynuyoruz ve ben de burada oynamaktan dolayı mutluyum. Her hafta kazanma isteği ile oynuyoruz. Aldığımız puanlardan dolayı mutluyum ama lider olamadığımız için de üzgünüz. İnanıyorum ki sezon sonunda lider olacağız" ifadelerini kullandı.

Volkan Demirel: "40 puan ilk devre için iyi"

Fenerbahçe'nin kalecisi Volkan Demirel de sezonun ilk yarısını iyi geçirdiklerini belirterek, "40 puan ilk devre için iyi. Beşiktaş'ı da tebrik etmek lazım" dedi.

Medicana Sivasspor ile zevkli bir maç oynadıklarını anlatan tecrübeli kaleci, "Fenerbahçe olarak kontrollü olmamız lazım, pozisyon vermememiz ve kontrollü atağa çıkmamız lazım. Bunlar analiz edilir. Şimdi bir aramız var, en iyi şekilde değerlendirip, en iyi şekilde hazırlanacağız" şeklinde görüş belirtti.

Volkan Demirel, gol atmak için hücuma çıktıklarında geride açıklar verdiklerini dile getirerek, şunları kaydetti:

"Kontrolsüz atak yapıyoruz ama bu iyi niyetten dolayı oluyor. Daha fazla gol atalım, taraftarımızı sevindirelim diye. Ben bile hızlı başlamak istiyorum. Hepimiz daha iyi gözükmek, daha iyi top oynamak için bunu yapıyoruz. Maç içinde yanlışlar da doğrular da olacaktır. 40 puanla ilk yarıyı bitirdiğimiz için iyi bir durumda olduğumuzu düşünüyorum."

De Souza ve Ozan Tufan

Fenerbahçeli futbolcu Josef de Souza ise Medicana Sivasspor karşısında iyi mücadele ettiklerini belirterek, "Özellikle ilk yarıda 2-3 gol atabilirdik. Fazlasıyla gol fırsatı bulduk ama bu fırsatları gole çeviremedik. Genel anlamda iyi maç oldu. Kazanmak en önemlisiydi. Liderlik mücadelemizi sürdürüyoruz" diye konuştu.

Sarı-lacivertli oyuncu Ozan Tufan da henüz taraftarların beklentilerini karşılayamadığını anlatarak, "Beklentiler yüksek. Henüz beklentileri karşılayamadım" ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Maçın Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement