Maçın Ardından - Son Dakika
Spor

Maçın Ardından

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Yücel İldiz, PTT 1. Lig'de Balıkesirspor'u 3-0 yendikleri maça ilişkin, "Her açıdan iyi bir galibiyet aldık diye düşünüyorum" dedi.

06.02.2016 19:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Yücel İldiz, PTT 1. Lig'de Balıkesirspor'u 3-0 yendikleri maça ilişkin, "Her açıdan iyi bir galibiyet aldık diye düşünüyorum" dedi.

İldiz, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, oyuncuların verdiği mücadeleden mutlu olduğunu söyledi.

Zor bir rakibe karşı oynadıklarını ifade eden İldiz, "Sahamızda çok önemli bir müsabakaya çıktık. Haftaya lider girmiştik ancak dün Adanaspor kazandı. Daha maç oynanmadan dahi sıralamadan düşebiliyorsunuz, öyle bir ligde oynuyoruz. O nedenle bugünkü müsabaka, kendi sahamızda oynadığımız müsabakalar, hele ki rakibimiz pozisyonundaki takımlarla yaptığımız müsabakalar çok önemli. Balıkesirspor maçı da bunlardan bir tanesi" diye konuştu.

Kazanmak zorunda oldukları bir maçı üç puanla kapadıklarını vurgulayan İldiz, şöyle devam etti:

"Her açıdan iyi bir galibiyet aldık diye düşünüyorum. Oyuncularımın verdiği mücadele de beni memnun etti. Net skorla kazandık. Sahamızda başta 'Mavi Ateş' olmak üzere tüm seyircimizin destekleriyle kayıp vermek istemiyoruz. Dışarıdan getireceğimiz puan ve puanlarla hedefe ulaşmak istiyoruz. Bugün bizim açımızdan iyi bir akşamdı ve hep böyle olmasını diliyoruz."

- Balıkesirspor cephesi

Balıkesirspor Teknik Direktörü Fikret Yılmaz da kendileri için talihsiz bir maç olduğunu belirtti.

Balıkesirspor olarak 10 haftadır yenilmediklerini hatırlatan Yılmaz, şunları kaydetti:

"Böyle bir mağlubiyeti nazar boncuğu olarak düşünüyoruz. 14 müsabakamız daha var. Bu mağlubiyeti telafi edecek güce ve yeteneğe sahip oyuncularım var. Çok ciddi gol pozisyonlarımız var, maalesef gol olmadı. Bugün futbol şansı da bizden yana değildi. Bundan sonra artık Vartaş Elazığspor müsabakasına bakacağız ve çok ciddi dersler aldığımızı düşünüyorum. Herkesin ayaklarını yere basması gereken bir müsabakaydı. Karabükspor'u da kutluyorum, bundan sonraki müsabakalarında başarılar diliyorum."

Yılmaz, bir gazetecinin oğlu Burak Yılmaz'ın transferiyle ilgili sorusuna, "Burası Balıkesirspor. Baba olarak başka yerlerde konuşuruz" diye cevap verdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Maçın Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement