Maçın Ardından - Son Dakika
Spor

Maçın Ardından

PTT 1. Lig takımlarından Alima Yeni Malatyaspor'un teknik direktörü İrfan Buz, 3-3 berabere tamamladıkları Karşıyaka maçında taraftara galibiyet hediye edemedikleri için üzgün olduklarını söyledi.

02.05.2016 23:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT 1. Lig takımlarından Alima Yeni Malatyaspor'un teknik direktörü İrfan Buz, 3-3 berabere tamamladıkları Karşıyaka maçında taraftara galibiyet hediye edemedikleri için üzgün olduklarını söyledi.

Buz, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, özellikle ikinci yarı çok iyi mücadele etmelerine rağmen müsabakayı beraberlikle tamamladıklarını ifade etti.

Ligde düşme potasındaki en büyük adaylardan biri olduklarını ancak bu durumdan sıyrıldıklarını anlatan Buz, futbolcularının puanlar toplayarak iyi işler yaptığını kaydetti.

Karşıyaka maçının kendilerini için büyük önem taşıdığını aktaran Buz, şöyle devam etti:

"Karşıyaka maçı play-off şansını yakalama açısından çok önemliydi, çok istiyorduk. Bu tür maçlar kolay olmuyor. İlk yarıya göre karşılaşmanın ikinci yarısında sahaya çok farklı bir Yeni Malatyaspor çıktı. 2-0'dan 3-2'ye getirdik ancak karşılaşmayı berabere tamamladık. Galibiyet Karşıyaka açısından da önemliydi. Seyir zevki açısından iyi bir maç oldu. Play-off şansımızın devamı için bu maç bizim için önemliydi. Bu maçı kazanıp Samsun'da final havasına girmek istedik, çok üzgünüz. Taraftarımıza galibiyet hediye edemediğimiz için üzgünüz. Ancak Alima Yeni Malatyaspor'un PTT 1. Lig'e renk kattığı kesin. Karşıyaka'ya da büyük bir camia, geçmiş olsun diliyorum."

Takımlarını daha iyi noktalara gitmesi gerektiğini belirten İrfan Buz, önlerindeki maçları kazanıp ligi en iyi şekilde tamamlamak istediklerini kaydetti.

Karşıyaka cephesi

Karşıyaka Teknik Direktörü Soner Tolungüç ise takımın başına son 7 haftada geldiğini vurgulayarak, her maça bir umutla çıktıklarını söyledi.

Geniş bir kadroya sahip olmadıklarını ve Malatya deplasmanına 15 oyuncuyla geldiklerini anlatan Tolungüç, genç takımdan 4 oyuncuya inandığı için forma şansı verdiğini ifade etti.

Tolungüç, bütün maçlarını rakiplerle eşit şartlarda oynamadıklarını diye getirerek, şunları söyledi:

"Maalesef hakemlerden hep adalet, eşit şartlarda mücadele istedik verilen verilmeyen penaltılar var. Bugün kazanmaz için çok riskler aldık. Umudumuzun son maçlara kadar devam etmesi için bütün riskleri aldık ama olmadı. İkinci yarıda peş peşe savunma hatalarından oyunda dengemiz bozuldu. Kalan maçlarımızı camiamızın ve formamıza yakışan şekilde bitirip önümüzdeki seneye bakmak istiyoruz. Her inişin bir çıkışı vardır. Yanlışlardan doğrular çıkararak gelecek sene tekrardan bir yapılanmayla Karşıyaka'nın layık olduğu yere gelmesini dileyeceğiz."

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Maçın Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement