Maçın Ardından - Son Dakika
Spor

Maçın Ardından

Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar, PTT 1. Lig'e Samsunspor galibiyetiyle veda etmeleri dolayısıyla oyuncularını kutladı.

13.05.2016 18:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar, PTT 1. Lig'e Samsunspor galibiyetiyle veda etmeleri dolayısıyla oyuncularını kutladı.

Karafırtınalar, 3-0 kazandıkları maçın ardından katıldığı basın toplantısında, hak ederek galip geldiklerini söyledi.

Oyuncularını kutlayan Karafırtınalar, "Ligi galibiyetle tamamladığımız için genç oyuncuları tebrik ediyorum. Bu camia bir alt ligde oynamayı hak etmiyor ama sezon başından gelen bir süreç var. Önüne geçmeye çalıştık ama başarılı olamadık. Bireysel hedefleri tutturmuş olabiliriz ancak takım hedefini tutturamadık. Bunu için üzgünüz. Kusurumuz olduysa herkesten özür diliyoruz." diye konuştu.

Karafırtınalar, takım kaptanı 38 yaşındaki Emre Toraman'a da mücadelesi dolayısıyla teşekkür etti.

Samsunspor cephesi

Samsunspor Teknik Direktörü Engin Korukır, Kayseri Erciyesspor'a 3-0 yenildikleri maçta kötü bir oyun ortaya koyduklarını söyledi.

Galibiyetten dolayı Kayseri Erciyesspor'u tebrik eden Korukır, "Rakibimiz daha istekli ve arzulu oynadı. Bizim de girdiğimiz çok sayıda gol pozisyonu var ama atamayınca böyle oluyor. Rakibimizin küme düşmesine üzüldüm. Bugünkü mağlubiyeti hak ettik. Herkes ligin bittiğini düşünerek buraya gelmiş." değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: AA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement