Maçın Ardından - Son Dakika
Spor

Maçın Ardından

TFF 1. Lig'de 2016-2017 sezonunun ilk haftasında Yeni Malatyaspor'a 3-1 yenilen Mersin İdmanyurdu'nun teknik direktörü Levent Arıkdoğan, "Alacağımız 36-37 puan bu takımı ligde bırakır. Biz o puanı almaya çalışacağız." dedi.

21.08.2016 00:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TFF 1. Lig'de 2016-2017 sezonunun ilk haftasında Yeni Malatyaspor'a 3-1 yenilen Mersin İdmanyurdu'nun teknik direktörü Levent Arıkdoğan, "Alacağımız 36-37 puan bu takımı ligde bırakır. Biz o puanı almaya çalışacağız." dedi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Arıkdoğan, ilk maça çok iyi hazırlandıklarını daha iyi bir sonuç almak istediklerini ancak bunu başaramadıklarını söyledi.

Karşılaşmada 4-5 pozisyon yakaladıklarını belirten Arıkdoğan, "Elimizden geleni sahada yapmaya çalıştık fakat son golde topun dışarı çıktığı söyleniyor. Ancak benim oyuncum topu bırakmayacak. Maç 2-1 de, 2-2 de bitebilirdi, ancak olmadı. Çok üzgünüz. Mersin İdmanyurdu takımı sahasında yenilmemeli, bana zor geliyor. Bundan sonraki maçlara bakıyoruz. Biz tecrübemizi artırarak belli bir yere gelmek istiyoruz." dedi.

Takımın başına geçtikleri günden itibaren A ve B planının olduğunu vurgulayan Arıkdoğan, şöyle devam etti:

"A planı olmadı yani transfer tahtası açılmadı. Daha sonra bizim yapacağımız tek şey kalmıştı, 21 yaş altı takımındaki yetenekli oyuncularla beraber Mersin İdmanyurdu'nun geçen yıl sözleşmesi biten veya bitmeyen oyuncularla devam etmek. Biz her oyuncuyu aradık. Sinan Kaloğlu, Servet Çetin ve Güven Varol'u aradık. Gelmelerini istedik. Yöneticilerimizle görüştürdük. Bu işi onlarla daha rahat yapabileceğimizi söyledi. Yarında itibaren aynı oyuncularla yine görüşmeler yapacağız. Kendi imkanlarımız çerçevesinde görüşüyoruz. Ben de çok tecrübeli oyuncularla sahada yer almak isterim ancak şu andaki imkanlarımız bu çerçeve içerisinde oluyor. Başkanımızla tekrar oturup bu süreçte ne yapabiliriz ona bakacağız. Şu anda Sinan Kaloğlu, Servet Çetin, Güven Varol, Pedriyel ve Tita herhangi bir takımla anlaşmadı. Biz bunların peşine düşeceğiz. Bu oyuncuları takımımıza kazandırmaya çalışacağız. Khalili'nin de burada olması lazımdı. Biz onu kadroya bile yazdık ve en son konuşma şeklimizde gelmesi gerekiyordu. Gelmedi. Khalili'yi ikinci maçta oynatmak istiyoruz."

Arıkdoğan, desteğe ihtiyaçları olduğunu kaydederek, "Kimle çıkarsak çıkalım bize destek olmaya devam edin. Çünkü sizlerin desteğine bu takımın her oyuncusunun en başta benim ve ekibimin ihtiyacı var. Alacağımız 36-37 puan bu takımı ligde bırakır. Biz o puanı almaya çalışacağız. Diğer oyuncular geldikten sonra biz nereye oynarız bilmiyorum. O zaman yapacağımız işleri yaparız." ifadelerini kullandı.

Yeni Malatyaspor cephesi

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü İrfan Buz da iki takım için de önemli bir maçtan galibiyetle ayrıldıklarını söyledi.

Hak ederek kazandıklarını ifade eden Buz, "Gol pozisyonlarımız vardı. Bir konsantrasyon eksikliğinde bize yakışmayan bir gol yedik. Final paslarımızın daha iyi olması gerekiyor ancak 3-1 kazandık. Önemli bir galibiyet aldık. Mersin İdmanyurdu'nun gençlerini ve teknik heyetini kutluyorum." değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: AA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement