Maçın Ardından - Son Dakika
Spor

Maçın Ardından

Eskişehirspor Teknik Sorumlusu Mehmet Tezcan, TFF 1. Lig'in 13. haftasında 6-0 kazandıkları Mersin İdmanyurdu maçına ilişkin, "Hafta başından beri maça iyi hazırlandık.

02.12.2016 22:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehirspor Teknik Sorumlusu Mehmet Tezcan, TFF 1. Lig'in 13. haftasında 6-0 kazandıkları Mersin İdmanyurdu maçına ilişkin, "Hafta başından beri maça iyi hazırlandık. Bu hazırlıkla 6-0 sonucunu aldık." dedi.

Tezcan, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında yaptığı konuşmada, Eskişehirspor için iyi biten bir akşamı geride bıraktıklarını söyledi.

Günü, 6-0'lık bir sonuçla iyi bitirdiklerini ifade eden Tezcan, "Hafta başından beri maça iyi hazırlandık. Bu hazırlıkla 6-0 sonucunu aldık. Rakibimizin 10 kişi kalması bizi etkili hale getirdi. Futbolcu arkadaşlarım çok iyi oynadı. Soğuk havada muhteşem taraftarımız, bize güç oldu. Rakibimize bundan sonraki maçlar için başarılar diliyorum." diye konuştu.

Mersin İdmanyurdu cephesi

Mersin İdmanyurdu Teknik Sorumlusu Alaattin Gülerce, beklenmedik bir mağlubiyet aldıklarını dile getirdi.

Karşılaşmada adeta "şok" olduklarını anlatan Gülerce, şunları söyledi:

"Maçın kırılma anı, golü bulacağımız zaman, penaltının gösterildiği andı. Bizim gibi takımların şiddetli puana ihtiyacı var. Öyle yanlış kararlar, kötü sonuçlara getiriyor. İkinci yarıda gördüğümüz kırmızı karttan sonra oyunun hakimiyeti Eskişehirspor'a geçti. Maçı kaybettiğimiz için üzgünüz. Şartlar ne olursa olsun bu takımı kümede bırakacağız."

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Maçın Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement