Maçın Ardından - Son Dakika
Spor

Maçın Ardından

Maçın Ardından

TFF 1. Lig'in 13. haftasında sahasında Büyükşehir Gaziantepspor'u 2-0 mağlup eden Manisaspor'un teknik direktörü Sait Karafırtınalar, "4 maçlık yenilmezlik serisi yakaladık.

03.12.2016 20:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TFF 1. Lig'in 13. haftasında sahasında Büyükşehir Gaziantepspor'u 2-0 mağlup eden Manisaspor'un teknik direktörü Sait Karafırtınalar, "4 maçlık yenilmezlik serisi yakaladık. İnşallah bu devam eder." dedi.

Karafırtınalar, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, özel bir maç kazandıklarını vurgulayarak, "Bu ligin önemli bir bütçeyle lige hazırlanmış bir takımı, teknik ekibini yenilemiş, son maçını kazanmış, bu ligi yıllardır forse eden özel oyunculardan kurulu bir takımı yendik. Kolay bir şey değildi." diye konuştu.

Geçen hafta kazanılan galibiyetin tesadüf olmadığını söyleyen Karafırtınalar, "4 maçlık yenilmezlik serisi yakaladık. İnşallah bu devam eder. Öz güven açısından geçen hafta çok önemliydi. Bu hafta da bunu pekiştirdik." ifadelerini kullandı.

Büyükşehir Gaziantepspor cephesi

Büyükşehir Gaziantepspor Teknik Direktörü Metin Diyadin ise oyuna çok iyi başladıklarını ancak final paslarında başarıyı yakalamadıklarını söyledi.

Oyunun tamamen hakimi olduklarını savunan Diyadin, "İstediğimiz gibi oyunu yönlendirdik. 3. bölgeye kadar her şey çok iyiydi. Ancak final paslarında ya da gol pozisyonlarında biraz beceriksizdik. Oralardaki pozisyonları birçok kez harcadık." diye konuştu.

Yedikleri 2 golün de bireysel hatalardan kaynaklandığını kaydeden Diyadin, rakip kalede çok daha fazla görünmelerine rağmen gol atamadıklarını belirtti.

Kaynak: AA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement