Maçın Ardından - Son Dakika
Spor

Maçın Ardından

Ziraat Türkiye Kupası A Grubu 4. haftasında Gaziantepspor'a 4-0 yenilen Spor Toto 2. Lig takımlarından Kırklarelispor'un teknik direktörü Bilgin Erdem, maça iyi başladıklarını ancak bireysel hatalar nedeniyle yenildiklerini belirtti.

27.12.2016 17:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ziraat Türkiye Kupası A Grubu 4. haftasında Gaziantepspor'a 4-0 yenilen Spor Toto 2. Lig takımlarından Kırklarelispor'un teknik direktörü Bilgin Erdem, maça iyi başladıklarını ancak bireysel hatalar nedeniyle yenildiklerini belirtti.

Kırklareli Atatürk Stadı'nda yapılan maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında açıklamada bulunan Erdem, üzgün olduklarını söyledi.

Kupada puanla tanışmak istediklerini ancak başaramadıklarını ifade eden Erdem, ligde de kötü durumda olduklarını belirtti.

Karşılaşmada istedikleri performansı gösteremediklerinin altını çizen Erdem, "Maça iyi başladık ama klasik ve bireysel hatalar nedeniyle yenildik. Karşılaşmanın ilk 10 dakikası gerçekten rakibimiz üzerinde bir baskı oluşturduk. Söylenecek bir şey yok. Ligde de kupada da kötü gidiyoruz. Eksikliklerimizi tamamlayarak daha çok çalışacağız. Zafer inananlarındır, takımımıza güveniyoruz." şeklinde konuştu.

Erdem, karşılaşmayı yöneten hakem kadrosuna da teşekkür etti.

Üzülmez: "Transfere ihtiyacımız var"

Gaziantepspor Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez ise karşılaşmadan galip ayrılmanın mutluluğu yaşadıklarını bildirdi.

İkinci yarısı için transfere ihtiyaçlarının olduğunu dile getiren Üzülmez, "Transfere ihtiyacımız var. Kadro yapılanmasını iyi yapmamız lazım. Özellikle bazı mevkilerde çok fazla oyuncu var, bazı mevkilerde eksik olduğunu söyleyebiliriz. Başkanla konuşup bu yapılanmayı iyi yaparsak oyuncu gurubunu inandırırsak ki doğru işler yapmaya başladık." dedi.

Beşiktaş maçına ilişkin değerlendirmelerde de bulunan Üzülmez, Beşiktaş maçında takımın mantalite anlamında doğru işler yaptığına işaret etti.

Gaziantepspor'un ligde adından söz ettireceğine inandığını ifade eden Üzülmez, şöyle devam etti:

"Beşiktaş maçının ardından şahsıma yönelik tepkiler oldu. Tepkinin neden verildiğini de anlamadım. Şu anda ben Gaziantepspor'a geldiğimiz günden itibaren çarşıya çıkmadım. Gaziantepspor'un daha iyi olmasıyla ilgili elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Bugün 14 yaşında 15 yaşında bir kardeşimizi sahaya sürdük ve gol de attı. Eleştiriye ben her zaman açığım. Bazı ön yargılı insanlar olabilir. Bu insanlar zaten sosyal medyada bir takım eleştiriler yapıyorlar."

"Evet ben Beşiktaşlıyım ancak..."

Taraftara takıma sahip çıkmaları konusunda çağrıda bulunan Üzülmez, konuşmasına şöyle devam etti:

"Ben bu taşın altına elimi soktum. Bu gemiye bindik. Bu gemi sadece İbrahim Üzülmez ile yürümez. Gazintepspor sadece İbrahim Üzülmez'in değildir. Gaziantepspor bu ülkenin en önemli camialarından ve lokomotiflerinden bir tanesidir. Evet ben Beşiktaşlıyım ama Beşiktaş maçı öncesinde oyuncuları nasıl motive ettiğimi en iyi bilenlerden biriyim. Bu sığ düşünceleri artık bir kenara bırakmak lazım."

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Maçın Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement