Maçın Ardından - Son Dakika
Yerel

Maçın Ardından

Manisaspor teknik direktörü Özdeş: "Rakiplerimizin aldıkları sonuçlara bakmadan ligin bitimine kadar bu mücadaleyi sürdüreceğiz" 1461 Trabzonspor Teknik Direktörü Al: "Son üç maça sıkışmasına rağmen bu takımı ligde tutacağız, ben buna inanıyorum"

13.04.2014 17:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT 1. Ligde sahasında 1461 Trabzonspor maçını kazanan Manisaspor'da teknik direktör Kemal Özdeş,

Özdeş, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında oyuncularını verdikleri mücadeleden dolayı kutladığını belirterek, kazanılan maçın çok önemli olduğunu vurguladı.

Kalan haftalarda rakiplerinin bir maçlarının olduğunu hatırlatan Özdeş, play-off'u kovalamaya devam ettiklerini belirterek şöyle konuştu:

"Önümüzde belki sezonun finali olarak nitelendirdiğimiz Balıkesirspor maçı var. Bu maçı da kazanarak diğer maçlarda da galip gelmeye çalışacağız. Rakiplerimizin aldıkları sonuçlara bakmadan ligin bitimine kadar bu mücadeleyi sürdüreceğiz. İçeride istemediğimiz puanlar kaybettik. Sonunda başarırız diye düşünüyorum."

1461 Trabzonspor Cephesi

1461 Trabzonspor Teknik Direktörü Ekrem Al, istedikleri sonucu alamadıklarını, ancak son haftalarda oynadıkları futbolun umut verici olduğunu kaydetti.

Oyunun başında yedikleri iki golün planlarını bozduğunu vurgulayan Al, gğnç bir ekip olduklarını, bazı gerilimli ortamları olgun şekilde karşılayamadıklarını belirtti. Al, şöyle konuştu:

"Futbolcularıma söyleyecek bir şeyim yok. Çünkü onlar elinden gelen mücadeleyi gösterdiler. Ama yine de şansımız devam ediyor. İçerideki ve dışarıdaki maçları bugünkü mağlubiyetten sonra daha farklı düşünmemiz gerekiyor. O maçlarda ciddi anlamda oynamamız gerekiyor. Son üç maça sıkışmasına rağmen bu takımı ligde tutacağız, ben buna inanıyorum. Bugün için istediğimiz olmadı ama son haftalarda oynadığımız futbol umut verici inşallah bunun meyvesini toplarız"

- Bülbül'den hakemlere tepki

Maçın ardından 19 Mayıs Stadyumu'nda gazetecilere açıklama yapan 1461 Trabzon Kulüp Başkanı Şaban Bülbül ise Türkiye Futbol Federasyonu'nu adaletli olmaya davet ettiklerini belirtti.

Manisaspor'un sahadaki mücadelesiyle kendilerini yenmesini gönlün istediğini belirten Bülbül, şöyle konuştu:

"Ama maalesef 1461 Trabzon hakemlerin verdiği kararlardan dolayı yine kaybetti. Biz her zaman işimizi yapmaya, ahlaki olarak futbolu sahada oynatmaya çalıştık ama artık son noktaya geldi. Küme düşmeye oynayan bir takımız, bize o gözle bakıyorlar. Birileri bizim üzerimize oynamaya devam ediyor. 1461 Trabzon ya 3'te 3 yaparak sahada kalır ya da Trabzon'lu olarak gereğini yaparak sahada kalır. Ama bundan sonrada hakemlerden biz medet beklemiyoruz. Hakemler görevini yapsın. Kabul etmediğim bir söz var 'Hakemler insandır hata yapabilir'. Sahadaki futbolcularımız insan değil mi? Ben hata yaptığım zaman 30 bin, 40 bin kişi ya da Trabzon'daki 300 bin kişi bana tepki gösterirken insan değil miyim? Paramı, zamanımı, her şeyimi vereceğim... Ama hakem hata yapabilir. Hayır bunun sonucu böyle olmamalı, benim golümü geri verebilecekse o zaman ben onu düzeltebilirim. Türkiye Futbol Federasyonu'nu adaletli olmaya davet ediyorum. Adaletin bittiği yerde anarşi başlar, bunu hiçbir zaman unutmasınlar." - Manisa

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Maçın Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement