Maçın Ardından - Son Dakika
Spor

Maçın Ardından

Adana Demirspor Teknik Direktörü Albay: "Sezon, Adana Demirspor için bitmiştir" Fethiyespor Teknik Direktörü İpekoğlu: "Matematiksel olarak şansımız devam etse de işimiz bir hayli zor"

20.04.2014 16:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT 1. Lig ekiplerinden Adana Demirspor'un teknik direktörü Ercan Albay, "Sezon, Adana Demirspor için bitmiştir" dedi.

Albay, Fethiyespor'u 3-1 yendikleri maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, son 2 maçta sıkıntılı sonuçlar aldıklarını, bu karşılaşmaların ardından takımda yaklaşık 10 kişinin sakat ve cezalı duruma düştüğünü anlattı.

Maçlara 15 kişilik kadroyla hazırlandıklarını ifade eden Albay, "Sıkıntılarımız var. Bugün çok sıcak bir havada oynanan bu oyunda beklenmesi gereken sadece neticeydi. Bu neticeyi aldık, bundan dolayı hem biz hem de bizi sevenleri mutlu ettiğimiz için sevincimiz bir kat daha arttı" dedi.

Adana Demirspor'un ligdeki konumunu değerlendiren Albay, şunları kaydetti:

"Sezon, Adana Demirspor için bitmiştir. Bundan sonraki hazırlıklar, önümüzdeki yıl için olmalı. Şimdiden başlanırsa hedeflere daha çabuk gidilebilir. Arkadaşlarımızın sahadaki mücadeleleri, kazanma hırsları, oyun değil netice açısından değerlendirildiğinde takdir edilecek bir sonuçtur. Karşı takım da bulunduğu pozisyon itibariyle sıkıntılıydı. Ortada bir maçtı, sonuç önemliydi biz de bu sonucu aldık."

Fethiyespor cephesi

Fethiyespor Teknik Direktörü Engin İpekoğlu ise ligde kalmak adına önemli bir maça çıktıklarını, karşılaşmaya iyi başlayarak ilk golü de kendilerinin bulduğunu aktardı.

Kırmızı kart görerek oyun dışı kalan kalecileri Ndjock'u eleştiren İpekoğlu, "Hatalı gol yiyebilirsiniz ancak böylesine önemli bir maçta faul kullanacakken ceza alanının dışına çıkıp da hakeme küfür etmenin futbolda yeri yok. Yapacak bir şey yok. Matematiksel olarak şansımız devam etse de işimiz bir hayli zor. Maçı kazanacaksınız diğer takımlar da iki maçı mağlup bitirecek" diye konuştu. - Adana

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Maçın Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement