Maçın Ardından - Son Dakika
Yerel

Maçın Ardından

Maçın Ardından

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Sağlam: "İlk haftayı istemediğimiz 2 puan kaybıyla geçirdik" Boluspor Teknik Direktörü Erginer: "Buraya 3 puan için geldik ama deplasmanda 1 puanın da iyi olduğunu düşünüyorum"

31.08.2014 22:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Nurullah Sağlam, PTT 1. Lig'de 1-1 biten Boluspor maçına ilişkin, "İlk haftayı istemediğimiz 2 puan kaybıyla geçirdik" dedi.

Sağlam, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, galibiyeti hak eden pozisyonlar bulduklarını ancak değerlerdiremediklerini belirterek, "Rakibin katı savunma yapacağını biliyorduk. Baskılı bölümlerde net pozisyonlar yakaladık ama futbol hatayı affetmiyor, bu pozisyonları değerlendiremedik. Kaptırdığımız topla golü yedik. İlk haftayı istemediğimiz 2 puan kaybıyla geçirdik. Bu ligde hata yapan kaybediyor, biz de hata yaptık ve puanları kaybettik. Yaptığımız hata planlarımızın dışına çıkmamıza neden oldu" diye konuştu.

Boluspor cephesi

Boluspor Teknik Direktörü Reha Kemal Erginer ise ilk ve ikinci yarı farklı oynayan Boluspor izlediklerini belirtti.

Erginer, ilk yarı istediklerini sahaya yansıtamadıklarını ancak oyundan kopmadıklarını vurgulayarak, şöyle konuştu:

"Golden sonra rakibimize pozisyon vermemek için çalıştık. İkinci yarıya daha iyi başladık ve oyunumuzu sahaya yansıttık. Buraya 3 puan için geldik ama deplasmanda 1 puanın da iyi olduğunu düşünüyorum. Yeni yapılanmaya girdik, uyum süreci yaşıyoruz. İlerleyen haftalarda daha iyi olacağız." - Gaziantep

Kaynak: AA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement