Maçın Ardından - Son Dakika
Yerel

Maçın Ardından

Maçın Ardından

Karşıyaka Teknik Sorumlusu Göksu: "Futbolcularımız bütün gayreti gösterdi" Antalyaspor Teknik Direktörü Korukır: "Maçın hakkı beraberlikti diye düşünüyorum"

31.08.2014 22:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT 1. Lig'de Antalyaspor ile 1-1 berabere kalan Karşıyaka'da, teknik sorumlu Mustafa Ati Göksu, "Futbolcularımız bütün gayreti gösterdi" dedi.

Göksu, maçtan sonra katıldığı basın toplantısında, oyuncuları üstün mücadelelerinden dolayı tebrik ettiğini, kendilerini otelden itibaren destekleyen taraftara da teşekkür ettiğini söyledi. Maçı dışarıda takip eden seyircilerin bir sonraki müsabakada yanlarında olacağına inandığını bildiren Göksu, "Futbolcularımız bütün gayreti gösterdi. Özellikle ikinci yarıda son dakikaya kadar oyunun üstünlüğü bizdeydi. Milli maçlardan sonra maraton devam edecek. Bundan sonraki maçlarda da 3 puanla devam edeceğimize inanıyorum. Takım olarak sezon sonunda mutlu sona ulaşacağımıza inanıyorum" diye konuştu.

Antalyaspor cephesi

Antalyaspor Teknik Direktörü Engin Korukır ise sezonun ilk maçında birinci devrede oyunun kontrolü kendilerinde olmasına rağmen kalelerinde golü gördüklerini söyledi.

Daha sonra beraberliği yakaladıklarını kaydeden Korukır, "Yakaladığımız pozisyonlar da vardı. Karşıyaka hücum anlamında 2. yarı bizden daha üretkendi. Maçın hakkı beraberlikti diye düşünüyorum. Her anlamda temiz bir maç oldu. Karşıyaka deplasmanında alınan 1 puanı değerli buluyorum" dedi.

Karşılaşmayı 103'ü Antalyasporlu olmak üzere 675 kişi takip etti. - İzmir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Maçın Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement