Maçın Ardından - Son Dakika
Yerel

Maçın Ardından

Maçın Ardından

Kardemir Karabükspor Antrenörü Çıkırıkçı: "Son dakikalardaki bir hatadan dolayı mağlup olduk. Kötü başladık demeyelim ama puansız başladık"

01.09.2014 00:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kardemir Karabükspor Antrenörü Orhan Çıkırıkçı, Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe'ye 3-2 yenildikleri maçta, bir hatadan dolayı gol yiyerek kaybettiklerini ifade etti.

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki mücadelenin ardından basın toplantısında konuşan Çıkırıkçı, karşılaşmayı şöyle değerlendirdi:

"Fenerbahçe'yi galibiyetinden dolayı tebrik ediyorum. Zor bir maçtı bizim için. Fenerbahçe gibi bir takımla, kendi evinde zor bir maçtı. Ona rağmen iki kez beraberliği yakaladık. Son dakikalardaki bir hatadan dolayı mağlup olduk. Kötü başladık demeyelim ama puansız başladık."

İlk golün ofsayt olup olmadığı sorusuna Çıkırıkçı, "Bulunduğum yerden karar vermek zor ama bizim attığımız golün ofsayt olmadığını söylediler bana. Hakemlerin yorumu önemli. Herkese göre farklı yorumlanıyor. Senin faul gördüğünü ben faul görmüyorum. Bu ülkede böyle çarpık bir şey var. Hakemlerin yorumu" şeklinde ifadeler kullandı.

Yedekler arasında bulunan Emre Özkan'ı yetersiz bulup bulmadığı sorusuna da Çıkırıkçı, "Kimseyi yetersiz bulmuyoruz. Futbolcular hata yapabilir ama bunları düzeltmeye çalışacağız" cevabını verdi. - İstanbul

Kaynak: AA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement