Maçın Ardından - Son Dakika
Yerel

Maçın Ardından

Adanaspor Teknik Direktörü Eriş: "İnşallah bu mücadelemiz ilerleyen haftalarda daha da artar" Manisaspor Teknik Sorumlusu Fedai: "Biraz pas yapıp oyunu tutabilseydik, istediğimiz neticeyle buradan ayrılabilirdik"

27.09.2014 22:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT 1. Lig'de sahasında 2-0 geriye düştüğü maçta Manisaspor'u 3-2 yenen Adanaspor'un teknik direktörü Levent Eriş, "İnşallah bu mücadelemiz ilerleyen haftalarda daha da artar" dedi.

Eriş, maçın ardında düzenlenen basın toplantısında, sezonun başından bu yana yaptıkları 4 maçta da rakiplerine karşı geriye düşerek oyunu kurtarmaya çalıştıklarını söyledi.

Karşılaşmanın ilk dakikalarında kalelerinde buldukları gollerin takımda "şok etkisi" yarattığını belirten Eriş, rakiplerinin iki golünde de ofsayt olduğunun söylendiğini, bunu yorumcuların değerlendireceğini ifade etti.

Karşılaşmaya 2-0 mağlup gibi başlamalarına rağmen ilk yarı 5 net gol pozisyonuna girdiklerini anlatan Eriş, şunları kaydetti:

"Futbolcularım hiçbir zaman inançlarını yitirmedi. Mücadele anlamında geri dönüşleri bir alışkanlık haline getirdik. Ancak bugün, skor anlamında da bunu sağladık. Baskı halinde oynamak çok zor. Bunu başaran futbolcularımı tebrik ediyorum. Zor müsabakalar oynuyoruz. Fiziksel üstünlüğümüz müthiş. İnşallah bundan sonra öne geçip, önde oyunu nasıl oynarız onu görme şansı elde ederiz. İnşallah bu mücadelemiz ilerleyen haftalarda daha da artar. Adanaspor iyi bir takım. Sonuna kadar yarışı hiçbir zaman bırakmayan bir oyuncu gurubumuz var."

Manisaspor cephesi

Manisaspor Teknik Sorumlusu Mustafa Fedai ise skor avantajını elde ettikleri bir deplasmanda yaptıkları basit hatalar sonucu karşılaşmayı kaybettiklerini dile getirdi.

Önde oldukları dakikalarda telaş yaptıklarına değinen Fedai, "Biraz pas yapıp oyunu tutabilseydik, istediğimiz neticeyle buradan ayrılabilirdik. Adanaspor gibi bir takıma duran toplarda böyle hatalar yaparsanız bedelini ağır ödersiniz" diye konuştu. - Adana

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Maçın Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement