"Bu Maçı Kazandık Sayıyorum" - Son Dakika
Yerel

"Bu Maçı Kazandık Sayıyorum"

Eskişehirspor Teknik Direktörü Sağlam, "Yediğimiz gol ofsayt, attığımız gol nizami." dedi.

27.09.2014 23:08  Güncelleme: 00:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Beşiktaş karşısında yedikleri ilk golün ofsayt, ilk yarıda ofsayt olarak değerlendirilen pozisyonda ise attıkları golün nizami olduğunu savunarak, hakemlere tepki gösterdi.

Sağlam, Spor Toto Süper Lig'de Atatürk Olimpiyat Stadı'nda Beşiktaş ile 1-1 berabere kaldıkları karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında, Beşiktaş ile İstanbul'da oynamanın kolay olmadığını belirterek, "Bursa'dan 3 puanla dönüp morallerini yükselttiler. Kolay bir maç olmayacağını biliyorduk. Dengeli bir mücadele oldu. Üstün olan taraf ve genele bakıldığında net gol pozisyonları yoktu" dedi.

Basın toplantısına gelmeden önce yayıncı kuruluşa, yedikleri ve ofsayt nedeniyle sayılmayan golleri sorduğunu kaydeden Sağlam, "Yediğimiz gol ofsayt, attığımız gol ise nizami. Aynı şeyleri Galatasaray maçında da yaşamıştık. Atağımızı ofsayt olarak kesmese sonuç farklı olabilirdi. Bu sıkıntılı bir durum. Hakem pozisyonu görmeyebilir, bu kabul edilebilir ama olmayan bir şeyi nasıl olmuş gibi görebiliyor, merak ediyorum. İyi mücadele ettiğimiz bir maçtan, olumsuz hakem kararlarına rağmen 3 puan kazanabileceğimiz bir karşılaşmadan 1 puanla ayrılıyoruz" diye konuştu.

Bu maçtan galibiyetle ayrıldıklarını varsaydığını belirten tecrübeli çalıştırıcı, "Bu maçı kazandık sayıyorum. Oyuncularımızı, maçı 2-0 kazandıkları için tebrik ediyorum. İnşallah, başkanımız da kazandık diye kabul ediyordur. Keyifli ve mücadele düzeyi yüksek bir maç oldu. Beşiktaş'a bundan sonra oynayacağı karşılaşmalarda başarılar diliyorum" dedi.

Sağlam son olarak, kırmızı kart gören oyuncusu Mori'ye değinerek, kendisiyle gerekli konuşmayı yapacağını sözlerine ekledi. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 'Bu Maçı Kazandık Sayıyorum' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement