Maçın Ardından - Son Dakika
Yerel

Maçın Ardından

Samsunspor Teknik Direktörü Altın: "Taraftarlarımıza 3 puanı, bayram hediyesi olarak verecektik, maalesef olmadı" Adanaspor Teknik Direktörü Eriş: "Mutluyuz, buradan da puanla ayrılıyoruz"

05.10.2014 19:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'da, teknik direktör Erhan Altın, 1-1 berabere kaldıkları Adanaspor maçına ilişkin, "Taraftarlarımıza 3 puanı, bayram hediyesi olarak verecektik, maalesef olmadı" dedi.

Altın, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, kazanmayı çok istediklerini belirtti.

Oyuncularının kazanmak adına iyi mücadele verdiğini vurgulayan Altın, "Kazanmak adına tüm hamlemizi yaptık. Rakip çok iyi kapandı. Buna rağmen iyi pozisyonlar yakaladık ama bugün top bizi sevmedi. Taraftarlarımıza 3 puanı, bayram hediyesi olarak verecektik, maalesef olmadı" diye konuştu.

Puan kaybetseler de hedeflerinden şaşmayacaklarını anlatan Altın, "Amatörce bir gol yedik. Bu tür hataları sürekli çalışmamıza rağmen yine de böyle amatörce goller yiyoruz ama çalışmaya devam edeceğiz. Rakip bizden 1 puan almayı hedefliyordu ve istediğini aldı. Onları tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı.

Levent Eriş

Adanaspor Teknik Direktörü Levent Eriş de çok iyi bir mücadele olduğunu dile getirerek, şu değerlendirmelerde bulundu:

"Maça iyi başladık. İlk yarıda iyi mücadele ettik ve ilk golü bulduk ancak gol attıktan sonra tempomuz düştü. Bu da Mbilla ve Umar gibi iyi oyuncuların ceza sahası içinde fırsat yakalamasına neden oldu. Mbilla bir pozisyon buldu ve golü attı. Bugün, 'kazanamıyorsan kaybetme' düşüncesi yeterliydi bizim için."

Samsunspor'un ligin en iyi takımlarından biri olduğunu vurgulayan Eriş, "Biz de pes etmedik. 10 kişi yapılabilecek ne varsa yaptı. Mutluyuz, buradan da puanla ayrılıyoruz. Kaybetmeme serisini sürdüreceğiz ve inşallah bunu kazanma serisine dönüştürdüğümüzde, Adanaspor'un yukarılarda olmasını sağlayacağız" şeklinde konuştu. - Samsun

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Maçın Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement