Maçın Ardından - Ümit Özat ve Erhan Altın - Son Dakika
Spor

Maçın Ardından - Ümit Özat ve Erhan Altın

Maçın Ardından - Ümit Özat ve Erhan Altın

Maçın ardından- Samsunspor Teknik Direktörü Altın: "Bu beraberlikler ve mağlubiyetler bizi hiçbir zaman yıldırmaz"- Elazığspor Teknik Direktörü Özat: "Devamlı şans verdiğim bazı oyuncularımdan çok memnun değilim"SAMSUN (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un teknik direktörü Erhan Altın, sahalarında 1-1 berabere kaldıkları Elazığspor maçına ilişkin yaptığı değerlendirmede, "Bu beraberlikler ve mağlubiyetler bizi hiçbir zaman yıldırmaz" dedi.

26.10.2014 23:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Maçın ardından- Samsunspor Teknik Direktörü Altın: "Bu beraberlikler ve mağlubiyetler bizi hiçbir zaman yıldırmaz"- Elazığspor Teknik Direktörü Özat: "Devamlı şans verdiğim bazı oyuncularımdan çok memnun değilim"SAMSUN (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un teknik direktörü Erhan Altın, sahalarında 1-1 berabere kaldıkları Elazığspor maçına ilişkin yaptığı değerlendirmede, "Bu beraberlikler ve mağlubiyetler bizi hiçbir zaman yıldırmaz" dedi.Altın, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, "ilk 10 dakika içinde gol yemelerinin kaderleri haline geldiğini" söyledi.İlk 10 dakikayı gol yemeden bir türlü geçemediklerini anlatan Altın, "Oyuncularla çalışıyoruz, istişare ediyoruz maalesef ilk 10 dakika gol yemeyi atlatamadık. Bu kaderimiz artık ancak 10 dakikadan sonra iyi oynadık. Biz bu şanssızlıklarımızı ne olursa olsun kıracağız. İyi pozisyonlar yakaladık. Altıpas içinden net pozisyonlar bulduk ama top bir türlü kaleye girmedi. Bu beraberlikler ve mağlubiyetler bizi hiçbir zaman yıldırmaz. Biz aslanlar gibi yolumuza devam edeceğiz. Bu saatten sonra bu yoldan dönmek yok" diye konuştu.Taraftarların istifa çağrısına da değinen Altın, şunları belirtti. "Taraftarlar o anki hırs haliyle isteyebilir ama gerçekten istemiyordur. Taraftar beni tanıyor ve bana inanıyor. Taraftarlarımızla birlikte gerekeni yapacağız. Bu kulübün gerçek sahipleri onlardır ama bazı çatlak sesler çıkabilir, onlara da saygı gösteriyoruz. Yolumuza devam edeceğiz. Ben Samsunspor'da 2 yıl önce de görev aldım. Şimdi ben Samsunsporluyum, bu futbolcularla birlikte bu takımı layik olduğu yere taşıyacağız."-Elazığspor cephesi-Elazığspor Teknik Direktörü Ümit Özat ise maçın iki periyot halinde geçtiğini ifade etti.Maçın ilk yarısının ilk 15 dakikalık bölümünde 2-0 veya 3-0'ı yakalayacak pozisyonları bulduklarını vurgulayan Özat, şunları kaydetti: "Kazanabileceğimiz maçtı ancak golden sonra skoru korumanın telaşıyla topu önde tutamadık. İkinci yarıda Samsunspor yüklendi ve kazanabileceği bir maç oldu. Devamlı şans verdiğim bazı oyuncularımdan çok memnun değilim. Bunların form düzeyini yükseltmeliyiz ama diğer taraftan baktığımızda böyle bir maçta 3 tane 18 ve 20 yaş arası oyuncuyu oynattık. Noyan, Deniz ve Berk, Elazığspor'un geleceği olan oyuncular. Yoksa 3-0 öne geçtikten sonra 1 genci oynatmak çok önemli değil. Burada 1 puan almışım almamışım benim için önemli değil. Önemli olan Elazığspor'un gelecekteki iskeletini oluşturmaktır. Bu anlamda iyi oldu. -

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Maçın Ardından - Ümit Özat ve Erhan Altın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Büyük fedakarlık yapmıştı! Beşiktaşlı yıldız oyuna devam edemedi
    21:08 Büyük fedakarlık yapmıştı! Beşiktaşlı yıldız oyuna devam edemedi

    Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında MKE Ankaragücü ile karşı karşıya geldi. Siyah-beyazlılarda Emrecan Terzi, eşi doğum yaptığı için izin alarak kadrodan çıkartılan Umut Meraş'ın yerine sakatlığı bulunmasına rağmen kadroya alınmıştı. Genç futbolcu, ilk yarının son bölümünde sakatlandı ve oyuna devam edemedi. Emre Can'ın yerine oyuna Tayyip Talha Sanuç girdi.


Advertisement