Maçka'daki Terör Saldırısı - Son Dakika
Güncel

Maçka'daki Terör Saldırısı

Trabzon'un Maçka ilçesinde, yol kontrol uygulaması sırasındaki terör saldırısında şehit olan polis memuru İbrahim Akın'ın cenazesi toprağa verildi.

20.07.2016 14:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trabzon'un Maçka ilçesinde, yol kontrol uygulaması sırasındaki terör saldırısında şehit olan polis memuru İbrahim Akın'ın cenazesi toprağa verildi.

Şehit polis memuru Akın'ın (23) Türk bayrağına sarılı cenazesi, Mihraplı Camisi'ne getirildi. Buradaki törene, şehidin annesi Şehriban, babası Fuat Akın, kardeşleri ve yakınlarının yanı sıra Bursa Valisi İzzettin Küçük, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Garnizon ve Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Seyfullah Saldık, İl Emniyet Müdürü Selami Yıldız, bazı milletvekilleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Törende, şehidin anne, baba ve kardeşlerinin yanına gelen Tümgeneral Saldık, aileye başsağlığı diledi. Şehit yakınlarının "Vatan sağolsun" sözleri üzerine Saldık, "Onların mübarek kanlarıyla bu vatan ayakta duruyor. Bizim de bu vatana canımız kurban olsun. Şehidimizin mekanı cennet olsun." ifadelerini kullandı.

Daha sonra, cenaze namazı için saf tutan Saldık'ın duygulandığı gözlendi.

Şehit Polis memuru İbrahim Akın'ın cenazesi, öğleyin kılınan cenaze namazının ardından Hamitler Mezarlığı'ndaki Polis Şehitliğine defnedildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Maçka'daki Terör Saldırısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement