Maçka'daki Terör Saldırısı - Son Dakika
Güncel

Maçka'daki Terör Saldırısı

Trabzon'un Maçka ilçesinde güvenlik güçleri ile PKK'lı teröristler arasında dün çıkan çatışmanın ardından bölgede başlatılan operasyon sürüyor.

27.08.2016 16:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trabzon'un Maçka ilçesinde güvenlik güçleri ile PKK'lı teröristler arasında dün çıkan çatışmanın ardından bölgede başlatılan operasyon sürüyor.

Alınan bilgiye göre, olayın ardından güvenlik güçleri sabah saatlerinden itibaren ormanlık alana kaçtığı tahmin edilen PKK'lı teröristlerin bulunması için bölgede geniş çaplı operasyon başlattı.

Asker, polis ve özel harekat ekipleri, ilçeye bağlı Çoşandere mevkisinde özellikle teröristlerin kaçış güzergahında arama faaliyetlerini yoğunlaştırdı.

Aramalar sırasında olumsuz hava şartları nedeniyle dronlar uçurulamazken, kobra tipi araçlardan aktif şekilde yararlanılıyor.

Güvenlik güçleri, teröristlerin kaçtığı düşünülen ormanlık alanlardan ana yollara inen noktalarda da güvenlik tedbirlerini artırdı.

Çatışmanın olduğu bölgeden itibaren Maçka'ya 6 kilometre kalana kadar trafiğe kapanan yol, tekrar ulaşıma açıldı.

Öte yandan olayda yaralanan ve Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Tıp Fakültesi Farabi Hastanesinde tedavi altına alınan özel harekat polisi Aydın Aksoy'un da sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Trabzon'un Maçka ilçesi Çoşandere mevkinde dün güvenlik güçleri ile PKK'lı teröristler arasında çatışma çıkmış, çatışmada bir özel harekat polisi yaralanmıştı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Maçka'daki Terör Saldırısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.

  • İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı
    02:03 İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı

    İzmir'in Konak ilçesinde, otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı. Olayda motosiklet sürücüsü E.Ö. hayati tehlike altında olduğu için Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Otomobil sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.


Advertisement