Maçka'dan Çıktım Yola Projesi" ile İlçedeki Yetim ve Öksüz Öğrenciler İstanbul'a Geziye Gönderildi - Son Dakika
Yerel

Maçka'dan Çıktım Yola Projesi" ile İlçedeki Yetim ve Öksüz Öğrenciler İstanbul'a Geziye Gönderildi

Maçka\'dan Çıktım Yola Projesi" ile İlçedeki Yetim ve Öksüz Öğrenciler İstanbul\'a Geziye Gönderildi

Trabzon’un Maçka Belediyesi ve Maçka Dernekler Federasyonu’nun işbirliği Maçka Kaymakamlığı’nın oluru ile hazırlanan “Maçka’dan Çıktım Yola Projesi” kapsamında, ilçedeki 40’a yakın yetim ve öksüz lise öğrencisi İstanbul gezisine gönderildi.

01.06.2016 10:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trabzon'un Maçka Belediyesi ve Maçka Dernekler Federasyonu'nun işbirliği Maçka Kaymakamlığı'nın oluru ile hazırlanan "Maçka'dan Çıktım Yola Projesi" kapsamında, ilçedeki 40'a yakın yetim ve öksüz lise öğrencisi İstanbul gezisine gönderildi.

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen'in ev sahipliğinde Üsküdar Belediyesi Boğaziçi Yaşam Merkezi'nde düzenlenen yemeğe Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan, Maçka Dernekler Federasyonu Başkanı Veysel Birinci ve öğrenciler katıldı.

Üç gün sürecek gezi boyunca İstanbul'un tarihi ve kültürel mekanlarını ziyaret edecek öğrencilerimize eğlenceler dileyen Başkan Koçhan, "Projeyi hazırlayan Maçka Dernekler Federasyonu'na teşekkür ediyorum. Maçka Belediyesi olarak bizlerde her zaman gençlerimiz yanındayız. Özellikle Şalpazarlı hemşerimiz sayın Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen'e bu yemeği düzenlediği için teşekkür ediyorum. Bizim amacımız sizlerin bir nebze olsun mutlu olduğunu görmektir. Hepinize iyi eğlenceler dilerim" dedi. - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Maçka'dan Çıktım Yola Projesi' ile İlçedeki Yetim ve Öksüz Öğrenciler İstanbul'a Geziye Gönderildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement