Maçka Kültür Merkezi'ne Kavuşuyor - Son Dakika
Yerel

Maçka Kültür Merkezi'ne Kavuşuyor

Maçka Kültür Merkezi\'ne Kavuşuyor

Trabzon’un Maçka İlçe Belediye Başkanı Koray Koçhan, kültür merkezi müjdesi verdi.

19.01.2016 10:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trabzon'un Maçka İlçe Belediye Başkanı Koray Koçhan, kültür merkezi müjdesi verdi. İlçede yıllardır eksikliği duyulan kültür merkezi, tamamlanacak proje ile Maçka'ya kazandırılacak.

Maçkalı hayırsever iş adamlarından merhum Halil İbrahim Atmaca'nın oğulları Ayhan ve Zeki Atmaca kardeşler Maçka'ya yapmayı planladıkları "Maçka Halil İbrahim Atmaca Kültür Merkezi" projesini tamamladılar.

Proje ile ilgili Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan'ı ziyaret eden Ayhan ve Zeki Atmaca kardeşler, proje ile ilgili Başkan Koçhan ile görüştü. Proje ile ilgili konuşan Zeki ve Ayhan Atmaca, "Biz babamızın ismini doğduğu topraklarda yaşatmak anlamında böyle bir düşüncemiz olduğunu bunu nasıl yapabilir diye başkanımızla istişare görüşmesi yaptık. Sağ olsunlar bizleri kırmayarak her konuda bizlere yardımcı oldular. İnşallah ilçemize bu projeyi kazandırarak babamızın ismini de yaşatmış oluruz. Ben atmaca ailesi adına başkanımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Tamamlanacak projenin ardından Maçka'nın çok önemli bir kültür merkezi kazanacağını ifade eden Başkan Koçhan ise "Merhum hayırsever iş adamımız H. İbrahim Atmaca'nın adının yaşatılması adına çok önemli bir projeyi tamamlanmış olduk. Maçka denince artık insanların aklına rahmetli Ali Kemal Aktürk, Ömer Burhanoğlu ve merhum Halil İbrahim Atmaca isimleri geliyor. Bu isimler Maçka için çok önemlidir. Ben özellikle kültür merkezi projesi için gerçekten emek veren Ayhan Atmaca, Zeki Atmaca ve tüm Atmaca ailesine ilçem adına teşekkür ediyorum. Maçka Halil İbrahim Atmaca Kültür Merkezi ilçemize hayırlı olsun" ifadelerini kullandı. - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Maçka Kültür Merkezi'ne Kavuşuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement