Macron'un İslam'ı hedef alan sözlerine bir tepki de Yunanistan'dan geldi: Saldırgan ve hakaret edici - Son Dakika
Dünya

Macron'un İslam'ı hedef alan sözlerine bir tepki de Yunanistan'dan geldi: Saldırgan ve hakaret edici

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un İslam'la ilgili skandal sözlerine Yunanistan'dan da tepki geldi. Ana muhalefet partisi Syriza'nın Yürütme Kurulu Üyesi Antonis Liakos, Macron'un İslam'a yönelik politikasının saldırgan ve hakaret edici olduğunu ifade etti.

29.10.2020 18:37  Güncelleme: 00:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un İslam'ı ve Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed'i (s.a.v) hedef alan tutumuna tepkiler sürüyor. Macron'a bir tepki de Yunanistan'dan geldi.

Yunanistan'da ana muhalefet partisi Syriza'nın Merkezi Yeniden Yapılanma Komitesi Siyasi Konseyi üyesi Profesör Antonis Liakos, Fransa Cumhurbaşkanı Macron'un İslam'a yönelik politikasının saldırgan ve hakaret edici olduğunu ifade eden bir yazı paylaştı.

Macron'un İslam'ı hedef alan sözlerine bir tepki de Yunanistan'dan geldi: Saldırgan ve hakaret edici
Profesör Antonis Liakos

"MACRON'UN İSLAM'A YÖNELİK POLİTİKASI SALDIRGAN VE TEDİRGİN EDİCİ"

Liakos, paylaşımında, "Macron'un İslam'a yönelik politikası saldırgan ve hakaret edici. Dünyadaki en kalabalık üç dinden biri olan; milyonlarca Müslüman'a saldırarak, hakaret ederek teröristlere karşı özgürlüğü savunamazsınız. Libya, Sahra altı Müslüman Afrika, Lübnan ve Suriye'deki Fransız politikası ile birleştiğinde doyumsuz sömürgecinin zayıf geri dönüşünü gösteriyor gibi görünüyor" dedi.

Macron\'un İslam\'ı hedef alan sözlerine bir tepki de Yunanistan\'dan geldi: Saldırgan ve hakaret edici

Son Dakika Dünya Macron'un İslam'ı hedef alan sözlerine bir tepki de Yunanistan'dan geldi: Saldırgan ve hakaret edici - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (19)

  • HÜSEYİN İNCEEL: HELAL OLSUN BU KARDEŞİMİZE DÜNYANIN MALI TÜKENMEZ PAYLAŞMAYI BİLMEK GEREK İŞTE BU KARDEŞİMİZDE YUNAN KENDİSİNE SAYGI DUYUYORUM TEŞEKKÜR 10 0 Yanıtla
  • Deren : Rasist Macron 8 2 Yanıtla
  • beykozlu: aferın la yunanıstan adam olcan 9 0 Yanıtla
  • yunanistan ve ermenistan: en yakınlarınız yine biziz, onlar için bizden iyisi şamda kayısı. boşuna bize düşmanlık yapıyorlar, bizimleyken yaşadıkları huzuru 1000 yıl arasalar bulamazlar ne rusyada ne avrupada. 5 1 Yanıtla
  • sivil vatandaş: Hiç bir din yoktur ki saygı gösterilmesin .Her din saygıyı hak eder .Mesela Hindistan 'da bir ineğe yapılan saygısızlık ağır şekilde cezalandırılır .Sen o dine mensup olmayabilirsin ancak saygı göstermek zorundasın makaron! Yıllarca bu hakaretler ,kutsal kitabımıza yapılan saygısızlıklar vs artık haddini aştı."Biz yaratılanı sevdik Yaratandan ötürü" ama yeter artık . 3 0 Yanıtla
  • misafir: bizim izmir belşediye başkanın eşinden dağa saygılı bizimkiler yunandan da beter. 3 0 Yanıtla
  • hmm: tunc soyerin eşi bizzat islam düşmanı oldugunu kanıtladı işte cee haaa pee 1 0 Yanıtla
  • Misafir: Boyle aciklamar yaparsan dogu Akdenizde yanliz kalirsin Yunanistan.Akilli olun..Sizlerin gaz ile calistiginizi butun dunya cok iyi biliyor..AB denin maşalari sizi.. 1 0 Yanıtla
  • adam: sevgili yunan komşumuz evimiz yansa ilk bizler koşarız birbirimize fıransa nere yunanistan nere türkiye nere matamatik ve kültürümüzü ölçersek yanınızda türkiye var türkiye 1 0 Yanıtla
  • bhf : macronu ortadan kaldırsın müslümanlar sorun biter 1 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Güney Afrika'da yolcu otobüsü şarampole yuvarlandı: 45 ölü
    02:21 Güney Afrika'da yolcu otobüsü şarampole yuvarlandı: 45 ölü

    Güney Afrika Ulaştırma Bakanlığı, bir yolcu otobüsünün şarampole yuvarlanması sonucu araçtaki 46 kişiden 45'inin hayatını kaybettiğini, 8 yaşında bir çocuğun kazadan ağır yaralı olarak kurtulduğunu açıkladı. Otobüsün, komşu ülke Botsvana'dan Güney Afrika'nın Limpopo eyaletindeki Moria'ya gittiği sırada köprüden uçuruma düştüğü ifade edildi.

  • İzmir'de 23 düzensiz göçmen kurtarıldı, 2 düzensiz göçmen yakalandı
    01:59 İzmir'de 23 düzensiz göçmen kurtarıldı, 2 düzensiz göçmen yakalandı

    İzmir'in Karaburun ve Çeşme ilçeleri açıklarında Sahil Güvenlik ekipleri tarafından 23 düzensiz göçmen kurtarıldı, 2 düzensiz göçmen ise yakalandı. Karaburun açıklarında Yunanistan unsurlarınca Türk kara sularına itilen can salında bulunan 3'ü çocuk 23 düzensiz göçmen kurtarıldı. Çeşme ilçesinde ise Sahil Güvenlik Mobil Radarı tarafından tespit edilen lastik bottaki 2 düzensiz göçmen ekiplerce yakalandı. Göçmenler, işlemlerinin ardından İl Göç İdaresi Müdürlüğüne teslim edildi.

  • İzmir'de Yunanistan unsurları tarafından Türk kara sularına itilen göçmenler kurtarıldı
    00:42 İzmir'de Yunanistan unsurları tarafından Türk kara sularına itilen göçmenler kurtarıldı

    İzmir'in Karaburun ilçesi açıklarında, Yunanistan unsurları tarafından Türk kara sularına itilen can salı içerisindeki 3'ü çocuk 23 düzensiz göçmen, Sahil Güvenlik ekipleri tarafından kurtarıldı. Yasa dışı yollarla yurt dışına çıkmak isteyen lastik bot içerisindeki 2 düzensiz göçmen ise yine Sahil Güvenlik ekipleri tarafından yakalandı. Kurtarılan göçmenler sağlık kontrolleri ve işlemlerinin ardından İl Göç İdaresi Müdürlüğü Geri Gönderme Merkezine sevk edildi.

  • Lübnan Başbakanı Mikati, İtalya Başbakanı Meloni sandığı diplomatı öperek selamladı
    00:38 Lübnan Başbakanı Mikati, İtalya Başbakanı Meloni sandığı diplomatı öperek selamladı

    Lübnan Başbakanı Necip Mikati, ülkesine ziyaret gerçekleştiren İtalya Başbakanı Giorgia Meloni ve heyetini havalimanında karşıladı. İtalyan lideri uçağının önünde bekleyen Lübnan Başbakanı, Meloni yerine yanlışlıkla başka birini öptü. Gülümseten anlar kameralara yansıdı.

  • HRW: Rus güvenlik şirketi Wagner, Mali'de sivilleri hedef alıyor
    00:35 HRW: Rus güvenlik şirketi Wagner, Mali'de sivilleri hedef alıyor

    İnsan Hakları İzleme Örgütü (HRW), Rus güvenlik şirketi Wagner'in Aralık 2023'ten bu yana Mali ordusuyla sivilleri hedef aldığını öne sürdü. HRW tarafından yayınlanan raporda, Wagner'in Mali'de sivilleri hedef aldığına dikkat çekildi. Raporda, Aralık 2023'ten bu yana Rus güvenlik şirketi Wagner ile Mali ordusunun, ülkenin orta ve kuzey bölgelerinde aralarında çocukların da bulunduğu, çok sayıda sivilin ölümüne neden olduğu belirtildi.


Advertisement