Maçta devrilen kale direği 6 yaşındaki çocuğu yaşamdan kopardı - Son Dakika
3.Sayfa

Maçta devrilen kale direği 6 yaşındaki çocuğu yaşamdan kopardı

Tekirdağ'da arkadaşlarıyla maç oynarken kale direği üzerine devrilen 6 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti.

07.08.2021 20:44  Güncelleme: 01:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

6 yaşındaki Tarık'ı hayattan koparan olay olay, Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ilçesine bağlı Aydoğdu Mahallesi'ndeki bir okulun bahçesindeki halı sahada meydana geldi. Arkadaşlarıyla sahada futbol oynayan 6 yaşındaki Tarık D.'nin üzerine henüz bilinmeyen bir sebeple yerinden çıkan kale direği devrildi.

KÜÇÜK TARIK HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Kısa sürede bölgeye gelen sağlık ekipleri çocuğa ilk müdahaleyi yaptı. Tarık D. daha sonra ambulansla Tekirdağ Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen Tarık D. kurtarılamadı. Bölgeye gelen polis ekipleri de olayla ilgili soruşturma başlattı.

Maçta devrilen kale direği 6 yaşındaki çocuğu yaşamdan kopardı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Maçta devrilen kale direği 6 yaşındaki çocuğu yaşamdan kopardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Kilis'te Uyuşturucu Operasyonunda 3 Şüpheli Tutuklandı
    11:58 Kilis'te Uyuşturucu Operasyonunda 3 Şüpheli Tutuklandı

    Kilis İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticaretinin önlenmesine yönelik çalışmalar kapsamında 3 şüpheliyi gözaltına aldı. Şüphelilerin adreslerinde yapılan aramada bir miktar sentetik uyuşturucu, 1 tabanca ve 6 adet fişek ile suçtan elde edildiği değerlendirilen 15 bin 615 TL ele geçirildi. Zanlılar, polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi ve çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklandı.

  • Mersin'de aranan şahıslara şafak operasyonu: 78 gözaltı
    11:49 Mersin'de aranan şahıslara şafak operasyonu: 78 gözaltı

    Mersin'de çeşitli suçlardan aranan şahıslara yönelik gerçekleştirilen şafak operasyonunda 78 kişi gözaltına alındı. Operasyon, dolandırıcılık, yaralama, hakaret, hırsızlık ve tehdit gibi suçlardan aranan şahısların yakalanması amacıyla düzenlendi. Gözaltına alınan şahıslarla ilgili işlemler devam ediyor.

  • Aydın'da bir okulda tavuklu pilav zehirlenmesi
    11:38 Aydın'da bir okulda tavuklu pilav zehirlenmesi

    Aydın'ın Efeler ilçesinde bulunan Mustafa Kiriş Ortaokulu'nda yapılan etkinlikte yedikleri tavuklu pilavdan zehirlenen 49 öğrenciden 45'i taburcu edildi. Öğrenciler, fenalaşınca hastaneye kaldırıldı ve polis olayla ilgili inceleme başlattı. Aydın Valiliği ise okullara ikinci bir emre kadar etkinlik düzenlememe talimatı verdi.

  • Samsun'un Yakakent ilçesinde silah ve mermi ele geçirildi
    11:38 Samsun'un Yakakent ilçesinde silah ve mermi ele geçirildi

    Samsun'un Yakakent ilçesinde bir ikamette yapılan operasyonda, 2 adet silah ve mermiler ele geçirildi. Ruhsatsız tabanca, tabanca şarjörü, 195 tabanca fişeği, kurusıkı tabanca ve 25 kurusıkı tabanca fişeği bulunan olayla ilgili bir kişi hakkında adli işlem başlatıldı.


Advertisement