Madalya Kazanan Genç Güreşçiler Dha'ya Konuştu - Son Dakika
Güncel

Madalya Kazanan Genç Güreşçiler Dha'ya Konuştu

Madalya Kazanan Genç Güreşçiler Dha\'ya Konuştu

(özel) Madalya kazanan genç güreşçiler DHA'ya konuştu Murat Fırat "Türk bayrağını dalgalandırdığım ve İstiklal Marşı'nı okuttuğum için çok mutluyum" Furkan Bayrak "Milletimizin önümde yenilmeyi hiç istemiyordum" Uğur Demirkırdı - Mustafa Akın, İstanbul-DHA Dünya Güreş Birliği (UWW) tarafından Bağcılar Olimpik Spor Salonu'nda düzenlenen Avrupa Gençler Güreş Şampiyonası'nın beşinci gününde grekoromen stilde ay yıldızlı mayoyu giyen sporculardan Murat Fırat, altın madalya kazanarak Avrupa Şampiyonu oldu.

27.06.2015 22:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

(özel) Madalya kazanan genç güreşçiler DHA'ya konuştu

Murat Fırat "Türk bayrağını dalgalandırdığım ve İstiklal Marşı'nı okuttuğum için çok mutluyum"

Furkan Bayrak "Milletimizin önümde yenilmeyi hiç istemiyordum"

Uğur Demirkırdı - Mustafa Akın, İstanbul-DHA

Dünya Güreş Birliği (UWW) tarafından Bağcılar Olimpik Spor Salonu'nda düzenlenen Avrupa Gençler Güreş Şampiyonası'nın beşinci gününde grekoromen stilde ay yıldızlı mayoyu giyen sporculardan Murat Fırat, altın madalya kazanarak Avrupa Şampiyonu oldu. Furkan Bayrak ise gümüş madalya elde etti.

MRAT FIRAT "TÜRK BAYRAĞINI DALGALANDIRDIĞIM VE İSTİKLAL MARŞI'NI OKUTTUĞUM İÇİN ÇOK MUTLUYUM"

Altın madalya elde eden Murat Fırat, Türk bayrağını dalgalandırdığım ve İstiklal Marşı'nı okuttuğum için çok mutluyum" dedi.

Hamza Yerlikaya'yı örnek aldığını belirten Fırat, güreş sevgisinin aileden geldiğini ifade etti.

FURKAN BAYRAK "MİLLETİMİZİN ÖNÜMDE YENİLMEYİ HİÇ İSTEMİYORDUM"

Gümüş madalyanın sahibi olan Furkan Bayrak ise, Finalden önce zorlu maçlarım oldu. 4 tane sıkı rakip ile maç yaptım. O maçların yorduğunu zannediyorum. Gönül isterdi ki burada bayrağı göndere çektirmek ama yapamadığım için çok üzgünüm. Milletimizin önümde yenilmeyi hiç istemiyordum" şeklinde konuştu.

Bundan sonra büyüklere geçeceğini ifade eden Bayrak, "Seneye Avrupa ve dünya şampiyonasını zorlayacağım. Rio'ya gitmek için çok çalışacağım" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Madalya Kazanan Genç Güreşçiler Dha'ya Konuştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement