Madde Bağımlılar İçin Futbol Ligi Kurulacak - Son Dakika
Spor

Madde Bağımlılar İçin Futbol Ligi Kurulacak

Madde Bağımlılar İçin Futbol Ligi Kurulacak

Gençlik Hizmetleri ve Spor Samsun İl Müdürü Güven Özyurt, "Madde bağımlısı olan gençlerimizi topluma kazandırmak için masa tenisi ve futbol ligi oluşturacağız" dedi.

17.07.2014 15:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gençlik Hizmetleri ve Spor Samsun İl Müdürü Güven Özyurt, "Madde bağımlısı olan gençlerimizi topluma kazandırmak için masa tenisi ve futbol ligi oluşturacağız" dedi.

Samsun'da madde bağımlısı olan gençlere yönelik Gençlik ve Spor Bakanlığı, Samsun Valiliği ve İl Emniyet Müdürlüğü iş birliğiyle yapacakları çalışmalar hakkında bilgiler veren Gençlik Hizmetleri ve Spor Samsun İl Müdürü Güven Özyurt, "Samsun Valimiz Hüseyin Aksoy'la yapmış olduğumuz madde bağımlısı gençlerle ilgili neler yapabilirizi konuştuğumuz toplantıda, madde bağımlısı olan gençlerimizi topluma kazandırmak için masa tenisi ve futbol ligi oluşturacağız. Samsun Valiliği, İl Emniyet Müdürlüğü ile bu konuda iş birliği halindeyiz. İl Emniyet Müdürlüğü'nden gelecek bilgiler neticesinde hemen bir lig oluşturacağız. Masa tenisi, futbol, dart ve Xbox gibi çeşitli aktivitelerle ligler düzenleyeceğiz. Ayrıca gençlerimizle bir bisiklet grubu kuracağız. Bununla ilgili çalışmalarımızı haftanın 3 akşamı yapacağız. Bu gruba 2 ay devam eden gençlerimize kullandıkları bisikletleri hediye edeceğiz. Süreklilik arz etmesini istiyoruz. Bize bu konuda antrenörlerimiz yardımcı olacak. Onları ayrıca gençlik merkezlerimizden de faydalandıracağız. Ağustos ve Ekim ayları içerisinde bu çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bunlarla ilgili projeleri hazırlıyoruz. Gençleri kucaklayıp neler yapabilirizi göreceğiz" dedi.

Ayrıca Samsun Organize Sanayi ve Gülsan Sanayi sitelerinde çalışan ve çıraklık yapan gençlerle ilgili de hazırlıklar yaptıklarını söyleyen İl Müdürü Özyurt, "Samsun Organize Sanayi ve Gülsan Sanayi sitelerinde çalışan ve çıraklık yapan gençlerimiz için de çeşitli aktiviteler planlıyoruz. 13-18 yaş arası gençlerimize ve 19-29 yaş arasında olan gençlerimize yönelik bir futbol ligi planlıyoruz. Bu ligin de başlangıcını Ağustos ayı içerisinde düşünüyoruz. İşten çıktıktan sonra gençlerimize bu imkanı sağlayacağız" diye konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Madde Bağımlılar İçin Futbol Ligi Kurulacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement