Samsun'da Madde Bağımlılığıyla Aralıksız Mücadele Ediliyor - Son Dakika
Yerel

Samsun'da Madde Bağımlılığıyla Aralıksız Mücadele Ediliyor

Samsun\'da Madde Bağımlılığıyla Aralıksız Mücadele Ediliyor

Samsun Valisi Aksoy, "Madde bağımlılığını ülkenin gündeminden çıkarmak adına çalışmalarımız aralıksız devam ediyor." dedi.

24.07.2014 14:11  Güncelleme: 14:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, "Bu sorunu ülkenin gündeminden çıkarmak adına çalışmalarımız aralıksız devam ediyor" dedi.

Aksoy,  İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz ile birlikte valilik makamında madde bağımlılığı ile mücadelede konusunda başarılı çalışmalar yürüten emniyet personeline başarı belgesi verdi.

Samsun Uyuşturucu Yerel Eylem Planı kapsamında uyuşturucu madde ve bağımlılığı ile ilgili önemli çalışmalar yapıldığını ifade eden Aksoy, "Son 23 günlük süre zarfında uyuşturucu ticareti yapan 24 kişi, 74 kullanıcı gözaltına alındığ. Bnlardan 11'nin tutuklandı.   Sentetik Kannabinoid (Bonzai) sentetik uyuşturucu 2 kilo 804 gram  ele geçirilmiş, 2 bin 738 gram esrar, 2 bin 465 adet ?ecstasy hap, 183 adet hint keneviri ve 3 adet tabanca, 2 tüfek ile 174 adet mermi bu silahlarla birlikte ele geçirilmiştir. İl genelinde bugüne kadar yürütülen bir çok operasyonda çok sayıda uyuşturucu ele geçirilmişti. Ancak Bafra ilçemizde özellikle geçtiğimiz günlerde ilçe teşkilatında görev yapan arkadaşlarımızın hassas çalışmaları neticesi 2 kilo 72 gram sentetik uyuşturucu ele geçirildi. Bu uyuşturucunun ele geçirilmesinde önemli çalışmalar yürüten arkadaşlarımıza başarı belgesi vermeyi uygun gördüm" dedi.

Fedakarca çalışmalarından dolayı başarı belgesi almaya hak eden emniyet personeline tebrik eden Aksoy, söz konusu mücadelenin bundan sonrada aralıksız gece gündüz demeden sürdürüleceğini kaydetti.

Samsun İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz başta olmak üzere Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekiplerine teşekkür eden Aksoy,şunları söyledi:

"Çok yüklü miktarda bir uyuşturucu yakalanmış olması bu anlamda arkadaşlarımızın dikkatli çalışmaları sonucu ortaya çıkmış bir başarıdır. Bu başarıyı da bu gün ödüllendireceğiz. Bütün birimlerimiz bu konuda hassasiyet içinde çalışıyor. Bu hassasiyeti her kesin her kurumun göstermesi lazım. Polisiye çalışmalar bunun sadece bir boyutu, bu anlamda herkese görev ve sorumluluk düşüyor. Bu sorunu ülkenin gündeminden çıkarmak adına çalışmalarımız aralıksız devam ediyor." - Samsun

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Samsun'da Madde Bağımlılığıyla Aralıksız Mücadele Ediliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement