Orhangazi'de Madde Bağımlısı Gençler Polise Saldırdı: 5 Yaralı - Son Dakika
Yerel

Orhangazi'de Madde Bağımlısı Gençler Polise Saldırdı: 5 Yaralı

Orhangazi\'de Madde Bağımlısı Gençler Polise Saldırdı: 5 Yaralı

Orhangazi'de polis ekipleri ile çevreye rahatsızlık verdikleri gerekçesiyle müdahale ettikleri madde bağımlısı gençler arasında çıkan arbedede 5 polis yaralandı.

06.08.2014 14:08  Güncelleme: 14:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Orhangazi'de polis ekipleri ile çevreye rahatsızlık verdikleri gerekçesiyle müdahale ettikleri madde bağımlısı oldukları öne sürülen gençler arasında çıkan arbedede, 5 polis yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Alis Parkı'nda gece saatlerinde bazı gençlerin çevreye rahatsızlık verdiği ihbarı üzerine bölgeye giden güvenlik güçleri, kimlik sorgusu yapmak istedi. Bu sırada madde bağımlısı oldukları öne sürülen gençler ile polisler arasında tartışma yaşandı. Bir süre sonra bu kişiler, polis ekiplerine tekme ve yumruklarla saldırmaya başladı.

Ekiplerin hava ateş ettiği olay sırasında çıkan arbedede, polis memurları Sinan Ayna, Hakan Gül, Şerafettin Esen, Vedat Daşgınel ve Fatih Oylukan yaralandı.

Arbede sırasında boğazı sıkılan polis memuru Fatih Oylukan, nefes almakta zorlanınca ambulans çağrıldı. Oylukan ve diğer polis memurları, Orhangazi Devlet Hastanesi'nde tedavi gördü.

Toplam 6 kişi oldukları belirtilen zanlılardan B.A, İ.A. ve C.N'nin gözaltına alındığı, kaçan diğer zanlıların arandığı bildirildi. - Bursa

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Orhangazi'de Madde Bağımlısı Gençler Polise Saldırdı: 5 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement