Maden-iş Şube Başkanı Ayrancı'nın Madenciler Günü Mesajı - Son Dakika
Yerel

Maden-iş Şube Başkanı Ayrancı'nın Madenciler Günü Mesajı

Maden-iş Şube Başkanı Ayrancı\'nın Madenciler Günü Mesajı

Türkiye Maden İşçileri Sendikası Kırka ve Havalisi Şube Başkanı Yılmaz Ayrancı, 4 Aralık Dünya Madenciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

04.12.2015 11:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Maden İşçileri Sendikası Kırka ve Havalisi Şube Başkanı Yılmaz Ayrancı, 4 Aralık Dünya Madenciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Ayrancı, bu günün, madencilik sektörünün sorunlarının gündeme gelmesi, bu sektörün en önemli sorunlarından birisi olan iş kazalarına çözüm bulunması, maden ocaklarının sağlıklı ve güvenli iş ortamları haline getirilmesi için somut adımların atılmasına vesile olmasını istediklerini kaydetti. Ayrancı, "İnsanların başta enerji olmak üzere birçok ihtiyacını karşılamaya yönelik kullanılan madenlerin yer altından çıkarılması oldukça tehlikeli ve meşakkatli bir iştir. Yerin yüzlerce metre altında zorluklara karşı alın teri dökerek, kahramanca mücadele veren ve canlarını hiçe sayarak dünyanın en zor mesleğinde çok zor koşullarda ve canları pahasına çalışan madenci arkadaşlarımızın ve kardeşlerimizin emekleri büyük övgü ve takdiri hak etmektedir. Her türlü tehlike ve zorluğu göğüsleyerek mücadele veren, ekmeğini yerin yüzlerce metre altında çalışarak çıkarmaya çalışan madencilerimizin 4 Aralık Dünya Madenciler Günü'nü kutluyor, emeğin ve emekçinin değer kazandığı yarınlarda, dayanışma içinde buluşmak dileğiyle kaybettiğimiz bütün maden emekçilerimizi saygıyla anıyorum" ifadelerini kullandı. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Maden-iş Şube Başkanı Ayrancı'nın Madenciler Günü Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement