Maden İşçisi Mehmet Tunç'un Cenazesi Toprağa Verildi - Son Dakika
Yerel

Maden İşçisi Mehmet Tunç'un Cenazesi Toprağa Verildi

Balıkesir'in İvrindi ilçesinde, bir kömür madeninde meydana gelen toprak kaymasında ölen Mehmet Tunç'un cenazesi memleketi Gediz'de toprağa verildi.

14.07.2014 11:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in İvrindi ilçesinde, bir kömür madeninde meydana gelen toprak kaymasında ölen 35 yaşındaki Mehmet Tunç'un cenazesi memleketi Gediz'de toprağa verildi.

Balıkesir'in İvrindi İlçesi Gözlüçayır Mahallesi yakınlarındaki maden ocağının yeni açılan bacasında cuma günü saat 19.00 civarı meydana gelen toprak kayması sonucu madende çalışan işçilerden Mehmet Tunç, Ramazan Baraç, Ramazan Argun ve İsmail Manay göçük altında kalmıştı.

Göçük altında kalan Ramazan Argun ve İsmail Manay sağ olarak kurtarılırken, 35 yaşındaki Mehmet Tunç ve 37 yaşındaki Ramazan Baraç isimli maden işçileri de hayatlarını kaybetmişti.

Acil Afet Durum Müdürlüğü (AFAD) ekiplerince cesetleri toprak altından çıkarılan ve Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırılan Mehmet Tunç ve Ramazan Baraç'ın cesetleri yapılan otopsi sonrası yakınlarına teslim edilerek memleketi Kütahya'ya gönderildi.

Toprak kaymasında ölen işçilerden Mehmet Tunç'un cenazesi ailesi tarafından Gediz ilçesine bağlı Göynük köyündeki evine getirildi. Evinin önünde son kez bekleyen Mehmet Tunç'un cenazesi için köy halkı tarafından topluca dualar edildi ve Kuran-ı Kerim okundu.

Tunç'un cenazesi, yapılan duanın ardından Göynük köyü camisine getirildi. Burada Öğle namazından sonra Gediz Müftüsü Mehmet Değirmenci tarafından cenaze namazı kıldırıldı. Mehmet Tunç'un cenazesi, sevenlerinin gözyaşları arasında köy mezarlığında toprağa verilirken, aile fertleri ve yakınları fenalık geçirdi.

Diğer taraftan Ramazan Baraç'ın cenazesi de Simav'ın Esenbağ Köyünde defnedildi.(MA-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Maden İşçisi Mehmet Tunç'un Cenazesi Toprağa Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement