Maden Kazasında Ölen İşçinin Ailesine Devlet Şefkati - Son Dakika
Güncel

Maden Kazasında Ölen İşçinin Ailesine Devlet Şefkati

Maden Kazasında Ölen İşçinin Ailesine Devlet Şefkati

Manisa'nın Soma ilçesinde meydana gelen maden kazasında vefat eden Yunus Güçlü'nün Balıkesir'deki ailesine devlet şefkat elini uzattı.

23.10.2013 15:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa'nın Soma ilçesinde meydana gelen maden kazasında vefat eden Yunus Güçlü'nün Balıkesir'deki ailesine devlet şefkat elini uzattı. Balıkesir Valisi Ahmet Turhan'ın talimatıyla Savaştepe ilçesine bağlı Sıtmapınar köyündeki aileyi ziyaret eden Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Halil Ömer Yalım, destekte bulunmak üzere harekete geçildiğini bildirdi.

Ziyarette, Yunus Güçlü'nün evli ve 6 çocuk sahibi olduğu, bir aydır madende çalıştığı, babanın vefat etmesiyle kalabalık ailenin zor durumda kaldığı belirlendi. Güçlü ailesinin iki çocuğunun köyden ilçeye servis olmaması yüzünden eğitimlerine devam edemediğini tespit etiklerini kaydeden Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Halil Ömer Yalım, kurum olarak çocukların eğitimlerini devam ettirebilmeleri için sosyal ve ekonomik destekte bulunulacağını açıkladı. Taziye evinde, aileye psikolojik destekte bulunulurken, ilerleyen süreçte çocukların ve ailenin durumlarının uzmanlar tarafından takip edileceği ifade edildi.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü yetkililerinin ziyaret ettiği aile fertleri, "Allah devletimize zeval vermesin, en zor günümüzde devletimiz bize sahip çıkıyor. Bizi bu zor günümüzde yalnız bırakmayan Valimiz Ahmet Turhan'a teşekkür ederiz" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Maden Kazasında Ölen İşçinin Ailesine Devlet Şefkati - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement