Madenci Eşinden Bakan'a: Benim Koçyiğidim Ne Yapar Şimdi İçeride? - Son Dakika
Güncel

Madenci Eşinden Bakan'a: Benim Koçyiğidim Ne Yapar Şimdi İçeride?

Madenci Eşinden Bakan\'a: Benim Koçyiğidim Ne Yapar Şimdi İçeride?

Karaman Ermenek'te incelemelerde bulunan Ulaştıma Bakanı Lütfi Elvan madenci eşinin "Benim koçyiğidim ne yapar şimdi içeride?" sorusuna cevap veremedi.

29.10.2014 20:00  Güncelleme: 20:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

18 işçinin kömür ocağında mahsur kaldığı Karaman'da incelemeler bulunan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik madenci eşlerinin tepkisiyle karşılaştı.

"ZENGİNLER DÜNYASI BU DÜNYA"

3 madenci yakınıyla konuşan Ulaştırma Bakanı Lütfi Elvan, acılı aileleri sakinleştirmeye çalıştı. Madenci yakını ise Lütfi Elvan'a şu cümlelerle sitem etti:

"O Bakan'a söyle bulsun şu ocağın çavuşunu bulsun gelsin. Ne yaparsa yapsın bulsun. Ne ekmek verdiler onlara o ocak soğuklarında. Kim giriyor içeri bir söyleyin. Başka bir şey demem yüce Allah'ım hakkından gelsin. Zenginlerin dünyası bu dünya."

"BENİM KOÇYİĞİDİM NE YAPAR ŞİMDİ İÇERİDE?"

Bakan Lütfi Elvan'a seslenen kadın "Bakanımız ne dediler bize bir söyleyin. Benim koçyiğidim ne yapar şimdi içeride? Bulun gelin şu ocağın sahibini. Bana birini gösterin." dedi.

"BİR LOKMA EKMEĞİ NİYE ZEHİR ETTİNİZ?"

Bakan'ın "Hepimizin evladı" sözleri üzerine "Yok şimdi varsınız hepiniz gideceksiniz. Biz ne yapacağız. Bu hortumlar ne diye çekemez bu suları. Yiğidimi beklerim ben burada ne diye çıkmaz. Bu ocağın sahibini bana bir bulun. Ne diye verirsiniz bu fırsatı. Bir lokma ekmeği niye zehir ettiniz bana bunu bir deyiverin." diyerek isyan etti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Madenci Eşinden Bakan'a: Benim Koçyiğidim Ne Yapar Şimdi İçeride? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement