Madenciler İftarda Buluştu - Son Dakika
Yerel

Madenciler İftarda Buluştu

Madenciler İftarda Buluştu

Maden İş Sendikası Batı Anadolu Şubesi Tunçbilek’te yoğun katılımın gerçekleştiği iftar programı düzenledi.

14.07.2015 10:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Maden İş Sendikası Batı Anadolu Şubesi Tunçbilek'te yoğun katılımın gerçekleştiği iftar programı düzenledi.

Tunçbilek' te, Maden İş Sendikası Batı Anadolu Şubesi tarafından maden işçilerine ve protokole 1 Numara Düğün Salonunda iftar verildi.

Yemek sonrası Maden İş Batı Anadolu Şube başkanı Yusuf Yaman bir konuşma gerçekleştirdi.

Sendika Şube Başkanı Yusuf Yaman yaptığı konuşmada geçtiğimiz günlerde Ankara'da gerçekleşen sendika seçimini değerlendirdi, Yaman, "Malum Ankara seçimi geçirdik. Tabi ki biraz öfkeli ve kızgınsınız ve kendinizi mustarip hissediyorsunuz. Ankara seçimleri ile ilgili kısa bilgiler vereceğim ve bazı olaylarla ilgili hepinizi sükunete davet ediyorum, edeceğim de. Tunçbilek Sendikası ile işvereni ile işçisi ile memuru ile sivil toplum örgütleriyle, siyaseti ile topyekün, memleket meselelerini özellikle kendi bölge meselelerini kendi bünyesinde toparlayabilecek bir yerdir. Böyle güzel bir birleşimden ne çıkar? Tunçbilek aslanı çıkar, aslanı. Aslan şu anda yaralıdır. Ancak, aslan aslanlık özelliğini kaybetmemiştir. Bütünüyle Tunçbilek'imizin itibarsızlaştığını sakın ha sakın düşünmeyin. Biz hep beraber olduğumuz sürece, birlik ve beraber olduğumuz sürece bu itibarı iade ettirtilmesini de biliriz" dedi.

İftar Tavşanlı Kaymakamı Numan Hatipoğlu, Maden İş Genel başkanı Nurettin Akçul, Tunçbilek Belediye Başkanı Agah Aşkın, Ak Parti Kütahya eski Milletvekili Hüsnü Ordu, GLİ Müessese Müdürü Mustafa Çokuslu, GLİ Müessese Müdür Yardımcıları, mevcut ve eski sendika başkanları, Eski Belediye Başkanı Ali İhsan Çakır, siyasi partilerin eski ve mevcut başkanları, sendika yetkilileri, Siyasi parti ilçe başkanları sivil toplum örgütleri ve madenciler katıldı. (Tİ-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Madenciler İftarda Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement