Madenciler Objektiflere Bu Kez Gülümsedi - Son Dakika
Güncel

Madenciler Objektiflere Bu Kez Gülümsedi

9-10 Aralık tarihlerinde sanatseverlerle buluşan "Madencinin Günlüğü" sergisi, emniyetli ve verimli madencilik anlayışını mutlu madencilerle yansıtan fotoğraflara ev sahipliği yaptı.

10.12.2014 15:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fotoğraf sergisindeki karelere, "asıl cevherimiz çalışanlarımızdır" diyen Çayeli Bakır İşletmeleri'nde çalışan madencilerin gülen yüzleri yansıdı.

Rize'nin Çayeli ilçesi Madenli Beldesi'nde 1994 yılından bu yana operasyonlarını sürdüren Çayeli Bakır İşletmeleri, madenciliğin farklı bir yüzünü ortaya koyan özel bir sanat çalışmasına imza attı. Çayeli Bakır İşletmeleri çalışanlarının güler yüzlü anlarına mercek tutan "Madencinin Günlüğü" fotoğraf sergisi, 9-10 Aralık tarihlerinde Rize İsmail Kahraman Kültür Merkezi'nde Rizeli sanatseverlerle buluştu.

Serginin en ilginç konukları vardiyalarını tamamlayarak madenci kıyafetleriyle sergiyi ziyaret eden Çayeli Bakır çalışanları oldu. Serginin başrolünde olan maden çalışanları kendi fotoğraflarından oluşan sergiyi gezerken farklı bir deneyim yaşama imkanı buldu.

Maden çalışanlarının hiçbir yerde görülemeyecek görüntülerinin olduğu sergi ile ilgili açılamada bulunan Çayeli Bakır İşletmeleri Genel Müdürü Iain Anderson şöyle konuştu: "Bizler mühendis olduğumuz için çoğunlukla teknik konular üzerine düşünürüz, makina ve ekipmanlar ile ilgili kafa yorarız. Oysaki bizim sektörümüzde madenciler olmadan üretim yapılamayacağının altını sürekli çizmek gerekiyor. Buradan hareketle sergimizde, maden üretiminin en hayati unsuru olan madencilerimizi ön plana çıkartarak, bir kez daha 'asıl cevherimiz çalışanlarımızdır' demeyi amaçladık".

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Madenciler Objektiflere Bu Kez Gülümsedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement