Madencilerin Minibüsü TIR'la Çarpıştı: 21 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Madencilerin Minibüsü TIR'la Çarpıştı: 21 Yaralı

Bolu'nun Mengen İlçesi'ne bağlı Gökçesu Beldesi'nde maden işçilerini taşıyan minibüsün TIR'la çarpışması sonucu 21 madenci yaralandı.

22.05.2014 10:05  Güncelleme: 10:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bolu'nun Mengen İlçesi'ne bağlı Gökçesu Beldesi'nde maden işçilerini taşıyan minibüsün TIR'la çarpışması sonucu 21 madenci yaralandı. 18 kişi taburcu edilirken, 3 madenci tedavi altına alındı.

Kaza sabah saatlerinde, Mengen'in Gökçesu Beldesi'nde meydana geldi. Gökçesu Beldesi'nde bulunan bir kömür ocağında çalışan maden işçilerini taşıyan, sürücülerinin kimlikleri belirlenemeyen 14 BU 276 plakalı minibüs ile karşı yönden gelmekte olan 67 CY 899 plakalı TIR çarpıştı. Minibüs çarpışmanın etkisiyle yoldan çıkarak devrildi. Kazada 21 kişi yaralanırken, 10 kişi Bolu Köroğlu Devlet Hastanesi'ne, 11 kişi ise Mengen Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

18 İŞÇİ TABURCU EDİLDİ

Mengen'e kaldırılan 11 kişi tedavilerinin ardından taburcu edildi. Bolu'ya getirilen Ömer Kazancı, Sabri Delen, İsmail Çetinel, Ferdi Baş, Vahdettin Gökmen, Barış Sugeçti ve Hasan Tabak tedavilerinin ardından taburcu edildi. İsa Ovaz, Metin Çengel ve Vedat Eliusta'nın tedavileri ise sürüyor.

"ÇOK KÖTÜ BİR KAZAYDI"

Bolu Valisi Ahmet Zahteroğulları, Bolu Köroğlu Devlet Hastanesi'ne gelerek yaralı maden işçilerini ziyaret ederek, geçmiş olsun dileğinde bulundu. İşçiler, Vali Zahteroğulları'na, "TIR yolda kayınca minibüs dorseye çarptı. Minibüs yoldan çıkarak tarlaya devrildi. Çok kötü bir kazaydı." dediler.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Madencilerin Minibüsü TIR'la Çarpıştı: 21 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • ali koç: nedir bu madenci kardeşlerimizin çektiiği- 21 0 Yanıtla
  • JOJO: BU İŞİN İÇİNDE Bİ İŞ VAR AMA HAYIRLISI.... ACİL ŞİFALAR DİLERİM... 2 3 Yanıtla
  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.


Advertisement